Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól néz ki ez a fiú?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem, hogy milyen indíttatásból csináltak neki rajongói oldalt, mármint bizonyára kedves gyerek de szerintem nincs semmi különös a kinézetében, olyan mint a legtöbb korabeli, kissé félresikerült hajzattal.
2013. dec. 27. 19:49
11/20 xtazin válasza:
Justin Bieber meg Miley Cyrus után mit vársz? Sajnos ilyen a divat, meg ők a tini bálványok.
12/20 anonim válasza:
jézus.... bottal nem nyúlnék hozzá.
13/20 A kérdező kommentje:
Na igen, remek kép a 'Márió és Dominik', bár arra nem sikerült rájönnöm, hogy mit visel rajta..
2013. dec. 27. 19:58
14/20 anonim válasza:
FÚJ! Ráadásul cigo is!
Ha szép nem vagy okos legyél!
15/20 anonim válasza:
Nagyon sz*rul nez ki ez a him nemu leny- szerintem
16/20 anonim válasza:
Nem tudom ki az az okos aki ilyen rajongói oldalt csinál amúgy a gyerek focista asszem askon lett fölkapva vagy valami hasonló élőbe nem nagy szám csak a neten szereti kiélni magát
18/20 anonim válasza:
EZ NAGYONFÁJ!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! NE RAKJATOK KI ILYENEKRŐL KÉPET!!!!!!!!
19/20 anonim válasza:
Jesus Christ o.O Dat hair..... Hányadék.
20/20 anonim válasza:
Amúgy nézzétek meg a lányok képeit, akik kommentelgetnek, nyáladzanak neki, igaz, nagyrészüknek netről leszedett fake kép van kint, de vannak köztük tök normálisnak tűnő, szép lányok is. Hát mi van itt?????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!