Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól néz ki ez a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól néz ki ez a fiú?

Figyelt kérdés

[link]

Nem igazán értem, hogy milyen indíttatásból csináltak neki rajongói oldalt, mármint bizonyára kedves gyerek de szerintem nincs semmi különös a kinézetében, olyan mint a legtöbb korabeli, kissé félresikerült hajzattal.

2013. dec. 27. 19:49
1 2
 11/20 xtazin ***** válasza:
Justin Bieber meg Miley Cyrus után mit vársz? Sajnos ilyen a divat, meg ők a tini bálványok.
2013. dec. 27. 19:56
 12/20 anonim ***** válasza:
jézus.... bottal nem nyúlnék hozzá.
2013. dec. 27. 19:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Na igen, remek kép a 'Márió és Dominik', bár arra nem sikerült rájönnöm, hogy mit visel rajta..
2013. dec. 27. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:

FÚJ! Ráadásul cigo is!

Ha szép nem vagy okos legyél!

2013. dec. 27. 19:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sz*rul nez ki ez a him nemu leny- szerintem
2013. dec. 27. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az az okos aki ilyen rajongói oldalt csinál amúgy a gyerek focista asszem askon lett fölkapva vagy valami hasonló élőbe nem nagy szám csak a neten szereti kiélni magát
2013. dec. 27. 20:24
 17/20 BlackSword ***** válasza:
egy újabb körecset...
2013. dec. 27. 20:35
 18/20 anonim ***** válasza:
EZ NAGYONFÁJ!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! NE RAKJATOK KI ILYENEKRŐL KÉPET!!!!!!!!
2013. dec. 27. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Jesus Christ o.O Dat hair..... Hányadék.
2013. dec. 28. 02:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Amúgy nézzétek meg a lányok képeit, akik kommentelgetnek, nyáladzanak neki, igaz, nagyrészüknek netről leszedett fake kép van kint, de vannak köztük tök normálisnak tűnő, szép lányok is. Hát mi van itt?????
2013. dec. 28. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!