Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a hány százaléknyi testzsírral rendelkező férfi tetszik a legjobban az alábbiak közül?
Olyan lánnyal független hogy 15%-os vagyok nem állnék szóba, aki legalább 20%-ra nem rakja az alsó határt :)
Azért az még bőven nem kövér, még a 25% sem.
Kedves #21
Az volt a kérdés, hogy melyik tetszik a legjobban...
ha 20 lányból van 5 szép, 5 átlagos, és 10 csúnyácska, ha megkérdezik, melyik tetszik a legjobban, nem a csúnyácskák közül fogsz választani, még ha belé is tudnál szeretni, nem?
Ha nem ismered öket, nyilván az elsö 10 közül választasz.
Tudom, hogy a szépség relatív, de érted...
Mint leírtam, a 10-15% tetszik a LEGJOBBAN... ez nem azt jelenti, hogy a 16%-osokat elküldöm a francba...
utolsó:
igen, csak sokan úgy válaszoltak, ahogy ezt a kérdést is fel kellett volna tenni.
"Melyik testzsírral rendelkező férfit fogadnád el"
Ugyis ami a legalacsonyabb az lenne a legjobb is, vagyis erre a kérdésre is választ kapott volna a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!