Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem mutatják ki, hogy tetszik nekik egy adott férfi?
Most tudtam meg 3 év után, hogy végig tetszettem egy lánynak az egyetemen. Hozzáteszem, hogy kölcsönös a dolog, és ha pici jelét is mutatta volna a hölgyemény a szimpátiájának, akkor még kezdeményeztem is volna nála. Ehelyett 3 évig kerülgettük egymást.
Mire jó ez, komolyan?
Nálam eddig mindig észrevették a pasik ha tetszenek.
Egyébként én eddig azt vettem észre, hogy főleg 2 típus van a pasiknál, Vannak akik beképzelik, hogy egy csomó lánynak bejönnek (pl nevet egy lány a viccén és azt hiszi a következő lépés az ágy) Míg vannak olyanok, akik előtt bármit csinálhat a csaj, nem esik le nekik, hogy tetszik a lánynak.
Honnan veszed, hogy a lány nem mutatta? Honnan gondolod, hogy nem te vagy a vak? :D
"Míg vannak olyanok, akik előtt bármit csinálhat a csaj, nem esik le nekik, hogy tetszik a lánynak."
Mi lenne az a bármi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!