Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem mutatják ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem mutatják ki, hogy tetszik nekik egy adott férfi?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg 3 év után, hogy végig tetszettem egy lánynak az egyetemen. Hozzáteszem, hogy kölcsönös a dolog, és ha pici jelét is mutatta volna a hölgyemény a szimpátiájának, akkor még kezdeményeztem is volna nála. Ehelyett 3 évig kerülgettük egymást.

Mire jó ez, komolyan?

2013. nov. 19. 16:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kimutatják, csak ez egyrészt függ a nő személyiségtípusától (valaki alig mer rád pillantani, más meg fülig érő szájjal mosolyog és félreérthetetlen módon keresi a társaságodat), másrészt a férfiak többsége nem veszi észre őket.
2013. nov. 19. 16:28
 12/26 A kérdező kommentje:
#10: hogy hívtam volna el, ha egyszerűen sose kereste a társaságomat vagy a tekintetemet? Ugyanúgy viselkedett mint a többi közömbös lány.
2013. nov. 19. 16:31
 13/26 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig tudtam finoman, de érthetően jelezni, ha tetszett egy fiú. Mondjuk rá is fáztam többnyire.

Úgyhogy most már a sok csalódás után úgy vagyok vele, hogyha a legapróbb jelét sem látom, hogy én is szimpatikus vagyok a fiúnak, akkor nem fogom határozottabban kimutatni. Persze, ha nagyon tetszik valaki, nem lehet a végletekig eltitkolni, de tudatosan ez esetben nem mutatom, hogy tetszik a pasi. Csak én szenvednék utána megint, amiből már kaptam eleget és nem szeretném, hogy még egyszer összetörjön a szívem..

2013. nov. 19. 16:37
 14/26 anonim ***** válasza:
De neked ő tetszett, a többi közömbös lány meg nem. Fel kellett volna kötni a gatyót, és 3 éve megkérdezni. Beégtél volna? meglehet. Foglalkoztatna most az a régi jelentéktelen beégés? Aligha. Foglalkoztat most az, hogy "jajj, miért nem mentem oda"? Igen. Van még kérdésed?
2013. nov. 19. 16:38
 15/26 A kérdező kommentje:

Bocs, de én nem fogok odamenni egy olyan nőhöz sem, aki úgy viselkedik velem, mintha nem is lennék a világon.

Az meg külön érdekes, hogy itt minden nő ki tudja mutatni a tetszését, csak egyik sem írta még le, hogy hogyan is viselkedik olyankor. :)

2013. nov. 19. 16:40
 16/26 anonim ***** válasza:
Keresi a társaságodat és folyton a közeledben sündörög; mosolyog és lesüti a szemét; kicsit hosszabban tartja a szemkontaktust; gyakran megérint; gyakran kezdeményez beszélgetést és érdeklődik irántad, hogy mi újság; bemutat a barátnőinek stb.
2013. nov. 19. 16:46
 17/26 A kérdező kommentje:
Rendben, ebből 1 sem valósult meg.
2013. nov. 19. 16:46
 18/26 anonim ***** válasza:

De csak néha elég idióta módon szoktuk és ezt ti sokan meg nem bírjátok beazonosítani.

És azért így mert attól meg eléggé szoktunk/szoktak tartani, hogy a másik félnek nem jön be és akkor az eléggé megalázó tud lenni.

2013. nov. 19. 16:58
 19/26 A kérdező kommentje:

"néha elég idióta módon szoktuk és ezt ti sokan meg nem bírjátok beazonosítani"

Mondasz egy példát arra az idióta módra?

2013. nov. 19. 17:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Egyébként te igyekeztél kimutatni a szimpátiádat?
2013. nov. 19. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!