Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem mutatják ki, hogy tetszik nekik egy adott férfi?
Most tudtam meg 3 év után, hogy végig tetszettem egy lánynak az egyetemen. Hozzáteszem, hogy kölcsönös a dolog, és ha pici jelét is mutatta volna a hölgyemény a szimpátiájának, akkor még kezdeményeztem is volna nála. Ehelyett 3 évig kerülgettük egymást.
Mire jó ez, komolyan?
Én eddig mindig tudtam finoman, de érthetően jelezni, ha tetszett egy fiú. Mondjuk rá is fáztam többnyire.
Úgyhogy most már a sok csalódás után úgy vagyok vele, hogyha a legapróbb jelét sem látom, hogy én is szimpatikus vagyok a fiúnak, akkor nem fogom határozottabban kimutatni. Persze, ha nagyon tetszik valaki, nem lehet a végletekig eltitkolni, de tudatosan ez esetben nem mutatom, hogy tetszik a pasi. Csak én szenvednék utána megint, amiből már kaptam eleget és nem szeretném, hogy még egyszer összetörjön a szívem..
Bocs, de én nem fogok odamenni egy olyan nőhöz sem, aki úgy viselkedik velem, mintha nem is lennék a világon.
Az meg külön érdekes, hogy itt minden nő ki tudja mutatni a tetszését, csak egyik sem írta még le, hogy hogyan is viselkedik olyankor. :)
De csak néha elég idióta módon szoktuk és ezt ti sokan meg nem bírjátok beazonosítani.
És azért így mert attól meg eléggé szoktunk/szoktak tartani, hogy a másik félnek nem jön be és akkor az eléggé megalázó tud lenni.
"néha elég idióta módon szoktuk és ezt ti sokan meg nem bírjátok beazonosítani"
Mondasz egy példát arra az idióta módra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!