Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek az ilyen színű haj csúnya?
Figyelt kérdés
Ilyen az eredeti hajam, hátközépig ér (vagy annál valamivel hosszabb), egészséges, nem töredezett. Pár barátnőm mondta, hogy be kéne festeni, mert olyan seszínű, de nagyon macerás lenne, meg itthon nem mernék ezzel játszani, egy profi jó fodrász viszont nagyon drága lenne.
kb ilyen a hajam (kék a szemem, ha ez számít):
2013. dec. 26. 19:25
11/18 anonim válasza:
Meg ne próbáld befesteni! :))
17/F (egy másik kék szemű ;))
12/18 anonim válasza:
Huuuu nehogy befesd!!!!!A legnagyobb vagyam hogy visszakapjam az elbarmolt, hidrogen szoke utan az eredeti hajam minoseget, szinet, hosszat mindent!!!!!! A visszafordithatnam SOHA a hajfesteket a kezembe nem venjem, voltam fekete, voros is!!!!! Nincs szebb az egeszseges eredeti hajnal! Kb fulig lenovesztettem, es ossze olvadt a ket szin, de az alja akkor is szaraz, toredezett hiaba minden. A pothaj meg NEM megoldas, csak kulcsiny!;)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 26. 19:53
16/18 anonim válasza:
Ilyen hajszínen csak rontani lehet!
Ha átfested beperellek :)
17/18 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen színű haj, és én is utálom ha egy lány/nő festi a haját.
18/18 anonim válasza:
Ne fesd be szerintem. Tökéletes az úgy ahogy van! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!