Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a lányba akivel randizgatok, nem tudom mikor csókoljam meg, nem szeretném megijeszteni. Miből látszik a lányon ha készen áll a csókra?
3. És erre egy olyan lány aki nimcs fülig beléd zúgva azt fogja mondani hogy: igen csókolj meg?!?
Én ezt nem látom realisztikusnak.
Szerintem azt neked erezned, latnod kene a lanyon, hogy mennyire vagyik a csokra.
Vidd el valami romantikus helyre, setara, es erezni fogod. pl: ha megfogod a derekat, vagy atkarolod, latni lehet majd a reakciojabol akar- e ennel tobbet.
Vagy csak egyszerűen megcsókolod mikor úgy érzed, hogy már szabad. Egy lágy érzéki szájrapuszi, ha nem húzódik el jöhet a rendes csók.
Mi történhet? Maximum elhúzódik és közli, hogy még nem jött el az ideje. Azután a következő alkalomkor már lehet ő mászik rád. ;)
Egyetértek az előttem szólókkal.
Amúgy figyelned kell a jelzéseket, mert olyan is van, hogy ő ad rá jelet, hogy szeretné. Persze tudom ez nem könnyű! Kerülj közel hozzá, és látni fogod hogy ellenzi-e a közeledést. De finoman. Végső esetben a kérdés se rossz.
Szerintem minél elöbb próbálod meg annál elöbb tudod meg holtart a kapcsolatotok!
Mellesleg vannak olyan személyek akik várnak erre nem szabad sokáig halogatni! :)
Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!