Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen esetben beszéltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen esetben beszéltek így egy lánnyal? 20

Figyelt kérdés
Egyik pillanatban lazák vagytok a lánnyal,a másikban bókoltok,érdeklődtök és aranyosak vagytok,máskor teljesen haverin beszéltek vele. Ilyet mikor csináltok?
2013. dec. 26. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszéd közben mit csinálunk? Beszélünk, képzeld el, és neked fel kéne fognod, hogy mit mondunk.
2013. dec. 26. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindig a lányért küzdeni.Van amikor kell szünet és csak úgy mintha nem is potenciális célpont lennél.
2013. dec. 26. 12:02
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 úgy tűnik nem fogtad fel a kérdés lényegét,a kérdés arról szól főleg,h tudatos ez az "elbizanytalanítás",vagy fel se tűnik mikor pl nem beszéltek túl szépen az adott lánnyal.

akkor ez normális viselkedés?

2013. dec. 26. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem annyira jön be a lány, viszont kedves akkor:

teljesen haveri viselkedés -> józan

laza -> már megtörtént az "alapozás"

bókol, érdeklődik, aranyos -> spicces

2013. dec. 26. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
hangulat hullám. Szerintem ez a legjobb amit kaphatsz, mert ha bele gondolsz, elérted azt, hogy magabiztos, illetve nem fél tőled. Amikor meg éppen "lámúr" os hangulatába van, akkor meg azt kapod amit valóban érez irántad. Ezt fogd fel úgy, hogy elnyerted 100%-os bizalmát. :)
2013. dec. 26. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
eléggé elkeseredtem a dolog miatt,de akkor most megnyugodtam :)
2013. dec. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!