Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit érzek iránta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Még csak 14 éves vagyok,egész fiatal,de megtettszett egy fiú.Egy osztályba járok vele,ebben az évben jött,egész jól beilleszkedett,már a "nemfigyelektanóránéshülyevagyok" fiúk közé tartozik.:)Amikor először megláttam,nagyon megtettszett,akkor voltam életemben először szerelmes.(még szeptemberben) De azóta megváltozott a külseje,és már nem érdekelt.Nemrég kémia órán elém ültették,és dolgozatot írtunk,és akkor szólt hozzám először,és a nevemet is tudta,márpedig ez csoda.Azt kérdezte,hogy milyen csoport vagyok,és olyan széééépen mosolygott!!!!Akkor szerettem belé újra,írtó aranyos volt,és fájt a szívem,hogy nem tudtam segíteni,mármint tudtam volna,csak ő nem kérdezett,én meg nem mertem szólni neki.Érdemes ezért aggódnom,és hogy legyen lelkiismeretfurdalásom? Az a baj,hogy neki az egyik legjobb barátnőm tettszik,vele már beszélt MSN-en,meg járni akart vele,úgyhogy onnan tudom azt,hogy semmi de semmi értelme tovább hajkurászni,hogy mikor néz ide meg minden.Vagy most mit érzek?Vajon féltékeny vagyok?Én nem érzem annak magam,de néha erőltetném,hogy szólítson meg stb... egy aggódó és stresszelő 14 éves lány!!! (ja és még nem volt barátom,úgyhogy nem tudom,hogyan működik az ilyen "járás" dolog...:S)
2009. nov. 26. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem te nem szerelmes vagy, egyszerűen csak tetszik neked.. de amúgy alapból nem értem a kérdést:D
2009. nov. 26. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam,hogy csak szimplán tetszik.Hogyhogy nem érted?:D
2009. nov. 26. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
nem kerget a tatár nemkell elsietned, majd jön valaki aki Téged részesít előnyben és nem barátnődet. különben is osztálytárssal nem szerencsés kezdeni, mert ha összevesztek...
2009. nov. 26. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, szerintem gyűlöld.

Minek kell ilyen kérdés? Döntsd már el magad.

------------------

HUSTLE!

LOYALTY!

RESPECT!

2009. nov. 26. 23:18
 5/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy van-e valami köztük. Ha tényleg az egyik legjobb barátnőd, akkor biztos őszinte lesz hozzád. Nincs miért stresszelned, nagyon fiatal vagy még. Ha ő tetszik neki jobban, ezt el kell fogadnod és hidd el, hogy még sokkal helyesebb és aranyosabb fiúk is vannak, mint ő. :)
2010. júl. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!