Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem levenni, mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem levenni, mit kéne hogy tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval,nagyon kicsi a mellem,nem is érdekelt addig amíg a barátommal oda nem jutottunk,hogy leakarta venni a melltartóm. Tényleg nagyon kicsik,és egyszerűen rosszul érzem magam ha nincs rajtam a melltartóm. Az eddigi össze barátnőjének nagy melle volt,elmondása szerint őt jobban foglalkoztatja milyen egy lány feneke vagy combja,de mégis amikor leakarja venni a melltartóm és nemet mondok,annál jobban erőlködik(persze csak aranyosan:)) Szóval nem tudom, ti mit tanácsoltok,hogyan tudnám ezt "lekűzdeni"?
2013. dec. 25. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem tetszenek a pici cicik :))) És őt sem fogja zavarni. Nyilván tudja hogy nem dupla D-s melleid vannak szóval ezek szerint kellesz neki.
2013. dec. 25. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Na, ilyen kérdésből nincs valami sok, úgyhogy csak úgy feliratkozom :D
2013. dec. 25. 23:35
 13/17 anonim válasza:
0%
ne haragudj, csak egy kérdés: mi a keresztneved kezdőbetűje? fontos lenne, hátha a barátnőm vagy :DD
2013. dec. 26. 00:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Idegesítő pitsa vagy, sajnálom a btodat.
2013. dec. 26. 02:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Uh,hát köszönöm szépen először is a gyors válaszokat,igen én is 16 éves vagyok és a keresztnevem nem adom meg sajnálom:) Tudom hogy elkéne fogadnom magam,de ez nem ilyen egyszerű ha folyamat azt várják el tőled hogy gyönyörű legyél , nem vagyok idegesítő pcsa,nem nyavalygok neki ez miatt, majd megpróbálom hogy először csak sötétben veszem le:) És igen nincs sok ilyen fajta kérdés,de gondolom nem csak egyedül vagyok így ezzel :) Tényleg köszönöm mindenkinek !!! És boldog karácsonyt :)
2013. dec. 26. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Ki várja el tőled, hogy gyönyörű legyél? Légy önmagad, és magadnak akarj megfelelni. Önmagadtól te várhatod el ezt egyedül. Nem leszel soha mindenkinek szép, de ha magadnak az vagy, akkor már bárkinek lehetsz az.
2013. dec. 26. 16:56
 17/17 Skorpió87 ***** válasza:
Tudja, hogy nincs nagy melled, valószínű sejti, hogy néz ki. Ha már akar veled szexuális kapcsolatot, akkor elfogadta, ennyi! Nem kell szégyellni, kinek milyen van. Ha jó alakod van mellette, akkor az tutibb siker, nem csak egy mellen múlik. Meg nem minden a külső...
2014. jún. 26. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!