Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Sima barna. Nincs benne semmi extra, átlagos.
12/21 anonim válasza:
Detökjó látni a szemedben a 2 kezed meg a telefonodat :)
13/21 A kérdező kommentje:
Na, akkor tök jól nézzed. :DD
2013. dec. 25. 20:31
15/21 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek ugyanilyen, csak több szempillája van és neki jobban áll, de ez se csúnya, az enyém snassz zöldesszürkésbarnás, nekem ez jutott.
16/21 anonim válasza:
Hát nem azért, de az a belinkelt zöld sokkal szebb volt. Szerintem minden nőnek jól áll, ha kihúzza és kifesti a szemét. Kiemeli a szépségét. :) A tied is lehetne olyan szép, ha feldobnád kicsit. És itt nem 5 kiló festékre gondolok, hanem egy kis szemceruza és szempillafesték. Előnyös lenne, neked is... :)
17/21 anonim válasza:
Nem tudom miért hiszik hogy a fura az szép is...
Nekem ez nem tetszik...
18/21 anonim válasza:
nekem aztán nincs önbizalom hiányom hidd el..nem is értem hogy hogyan következtettél ebből erre ..:D:D..Örülnék ha leírnád..:D Szép-e? Így kérdezed..utalva a válaszra, amit vársz..Te szépnek gondolod, csak várod a megerősítést, DE nem szép..nincs benne semmi extra...
Az pdig, hogy ki van festve a szemem egy állapot. Egy nő igenes tudja magát még szebbé tenni, nem kell a műiesség oldalára átesni, de igenis tudni kell használni (kihasználni) azt ami van..:)
19/21 anonim válasza:
És ajánlom figyelmedbe a kedves 17-est! :);)
20/21 anonim válasza:
nálam a fekete(nagyon sötét barna) szem nem játszik...számomra ilyesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!