Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az evolúcióban mi szerepe van a szűzhártyának?
A #19-es egy részét én is cáfolnám, mert látszik, hogy életében nem foglalkozott fejlődéstannal, aki ezt írta...
"... is teljesen eltűnik mint a herék a nők testéből, vagy a petefészek a férfiknál."
Egyik se tűnik el! Csak mivel mindkettő ugyanabból a "dologból" fejlődik ki, ezért a kezdetleges gonád (a valódi hermafroditizmus eseteitől kivéve) VAGY here VAGY petefészek lesz.
Viszont azon ivarszerveknek, melyek más-más képletekből fejlődnek ki a két nemben, az ellenkező nemben lesz "maradványuk" (pl. nőknél a paraurethralis mirigy, ami a férfi prosztata megfelelője).
#21 Elnézést, hogy nem tudok tökéletesen angolul!
#20 Ki a franc mondta, hogy a csikló eltűnik és miről beszélsz? Teljesen eltértél a témától.
#22 Érdekes, amit mondasz, de én konkrétan a szűzhártya miértjére lennék kíváncsi. Te komolyabban foglalkoztál fejlődéstannal? Ez nincs esetleg valahol levezetve magyarul?
Nem az angol tudásomat kérdőjelezted meg, hanem az olvasási készségemet, szóval ne legyél flegma! Válaszolni nem muszáj, ha nem tudsz normálisan! A linket köszönöm, de feleslegesen ne piszkold a válaszfalat ilyen hülyeségekkel, hogy: "kiderül milyen okos vagyok ha berakom a szöveget". Ide nem kérek gyökérkedést és ne térj el a témától.
A kérdés még mindig áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!