Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány azt írja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt írja, hogy "nagyon aranyos vagy, hogy írtál (és mosolygós szmájli) ", akkor csak haverként néz rám?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk, de kevésbé ismerjük egymást. Ő most tett meg egy hosszú utat, és érdeklődtem, hogy hogyan utazott stb. (Amúgy nem tudom, a tetszés kölcsönös-e köztünk, a szimpátia szerintem az ő részéről is megvan, csak a többiben nem vagyok biztos, talán voltak "jelek", csak én nem vagyok ügyes az ilyesmiben.) Ahogy nézem az időpontot, elég hamar válaszolt is, ez jelenthet valamit? És ha ezt aranyosnak tartja, akkor már esélyem sincs arra, hogy több legyen köztünk, vagy ebben az esetben az aranyos nem azt jelenti, hogy nem pasiként néz rám? Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de előre is köszönöm azért a válaszokat.

2013. dec. 24. 19:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10: Szeretném, ha ő is "úgy" nézne és gondolna rám, csak a korábbi kudarcaim miatt kicsit félek. Mit tanácsolsz, mit tegyek, hogy kiderüljön az igazság? Amúgy a srác tudja, hogy bejön neked?
2013. dec. 24. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja várjál.Én félreértettem, azt hittem hogy lányra mondják, hogy cuki meg aranyos.Ha fiúra mondják, akkor jobb, ha szeded a sátorfád, öreg.
2013. dec. 24. 20:24
 13/19 A kérdező kommentje:
:( Akkor szerintem nem is fogok kezdeményezni, nem akarok komplett hülyét csinálni magamból, biztosan nem jövök be neki.
2013. dec. 24. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ne add fel küzdj érte ha szereted! Előbb-utóbb kiderül pontosan mit jelent ez nála.De szerintem pozítiv dolgot. Hát az én esetemben bonyolultabb.. Nálam igaz Ő tette meg az első lépést, úgy ahogy egy srácnak kell és sikerült is neki. Tudja,hogy szeretem.De a mi kapcsolatunk bonyolult. Se vele se nélküle. :( Az a baj,hogy egyik nap mindent megtesz értem most meg 2 napja már vissza sem ír. Pedig Ő erőlteti ezt azegész dolgot. (nem járunk).
2013. dec. 24. 20:31
 15/19 A kérdező kommentje:
#14: Köszi. Hogy őszinte legyek, nem nagyon merek már reménykedni, túl sokszor szívtam meg. Amúgy lehet, hogy a "barátod" is bizonytalan, vagy lehet, hogy több vasat tart a tűzben. Vagy nem tudom.
2013. dec. 24. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Én olyan fúknak is mondom, hogy aranyos vagy, aki tetszik, nem csak a barátzónásoknak. Pl nyáron munkában aki tetszik éppen ment valahová, de túl messze volt, ezért nem tudott köszönni, csak intett, én meg utána mondtam neki h aranyos volt h intett. Na de ő nálam abszolút bejövős pasi :D
2013. dec. 25. 01:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát... én nem vagyok az a "jó pasi" típus, szóval már reménykedni se nagyon merek, és mindig bennem van az, hogy miért engem választana valaki.
2013. dec. 25. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok

Az a fiú sem kifejezetten jóképű, ráadásul nem is olyan, mint azok, akik eddig tetszettek. Eddig a "menő" fiúk tetszettek csak, gondolom tudod kikre gondolok. Oda voltam értük, pedig igazából nem is tudtam róluk semmit. Aztán jött Ő egy átlagos kinézetű férfi és azonnal megfogott benne valami. Meg is ismertem őt és úgy érzem a fél év alatt sokkal többet megtudtam róla, mint a plátói szerelmeimről évek alatt. Engen lenyűgöz! Amióta őt megismertem, rájöttem, hogy milyen sok időmet elvesztegettem, mert olyanokra áldoztam, akik meg sem érdemelték. Már nem is tetszenek a menő pasik, mert nem tudnak nekem semmit sem adni érzelmileg, mert nem őszinték.

Ne add fel, mert neked is meg van az esélyed és élj is vele. Addig meg van minden remény, amíg ki nem mondja, hogy nem akar tőled semmit.

2013. dec. 25. 13:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi, de én sajnos eddig csak a kudarcot ismerem. Ráadásul biztosan van a lánynak x+1 fiú ismerőse, akik "jobbak" nálam. És eddig csak nagyon megszívtam azt, hogy vannak érzelmeim, hogy nem vagyok az a kemény bunkó.
2013. dec. 25. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!