Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható egy félrelépés, ha őszinte a megbánás?
#9: Igen, ez jól hangzik. Csak ha én lennék a fiú, akit megcsaltak, akkor nem lehetnék biztos sok mindenben:
-csak egyszer lépett félre, vagy többször is?
-ha most megbocsátok neki, akkor biztos, hogy nem fog megcsalni ismét?
Hiába mondja "őszintén" a lány, hogy megbánta és többet nem fordul elő, ha én lennék a fiú, már nem tudnék úgy bízni benne mint régen, mert egyszer ugye már biztosan megcsalt.
Ez csak az én véleményem, de szerintem egy kapcsolatban a félrelépés a legnagyobb bűn, rögtön a másik fizikai bántalmazása után. (gyengébbek kedvéért mondom, hogy utóbbiról most természetesen szó sincs)
kizárt dolog.
a megbocsájtás is,meg az is,hogy őszintén megbánta.
ha egy csaj kéjesen leszop egy másik manuszt,meg se-ggbedugatja magát vele,ne mondja már senki,hogy őszintén megbánta.
amit ilyenkor bán az-az,hogy nem kell az ujj manusznak kúráson kívül másra és az,hogy lebukott.
Én vissza csalnám a lányt, és kiváncsi volnék, hogy ő mit reabálna a bocsánat kérésemre
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!