Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják itt ennyien Palvin Barbit?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép csaj, és a nyilatkozataiból nekem egy értelmes, közvetlen, szimpatikus embernek tűnik.2013. dec. 23. 15:54
2/16 anonim válasza:
Nem utálom, csak nem érdekel. Nagy különbség, rajongásnak pedig nem látom okát.
Apukának köszönhetően befutott és most itthon ajnározzák, anélkül, hogy bármit is letett volna az asztalra. De nem is fog, mert csak egy modell, karakteres arccal(döntse el mindenki maga, hogy szerinte szép-e).
3/16 anonim válasza:
Azt se tudom ki az , de ez már a 4. kérdés máma róla o.O
4/16 anonim válasza:
Túl szép hozzájuk. Irigyek. Magyarok.
6/16 anonim válasza:
Hogymivan? Ki az a csaj?
(nem utálhatom ha azt sem tudom kicsoda)
7/16 anonim válasza:
én nem utálom, nincs rá okom
oké szép, de nem tudok róla semmit
8/16 anonim válasza:
és ez kit érdekel? de legalább válasz jó kategóriát a kérdésednek!!!
9/16 anonim válasza:
A 0% már megmutatta, hogy igazam van. :)
10/16 anonim válasza:
Nyilván, aki nem rajong egy mások szerint szép csajért, annak irigység az oka mindig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!