Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják ennyien a melegeket és mi ez a sok elitélés? (17F)
#2 alaposan kiforgattad az élet kritériumait. Elegendő a képesség a szaporodásra.
Nem védem a melegeket, mert !saját véleményem! szerint nem természetes, de úgy vagyok vele, hogy amíg más emberek jogait nem sérti valaki addig lesz@rom, hogy mit csinál. Legyen boldog mindenki, ahogy akar.
(Csak ne vonuljanak fel, teljesen szétcseszve az amúgy is katasztrófális bp-i közlekedést)
Én se vagyok felvonulás párti, de ne csináljunk úgy, mintha mindig melegek csókolóznának az utcán, hogy szinte már a heteróknak kell bújkálniuk. Évente egyszer van felvonulás... mellesleg a felvonulók 90% nomrál meleg ember, de mivel ilyen helyeken vannak feltűnő emberek is, ezért őket mutatják mindenhol. Mert róluk lehet beszélni. A melegfelvonulás nem egyenlő a melegekkel, csak egy kis szeletet mutat meg.
Gyereke egy melegnek is lehet. Többféle képpen is, nem kell hozzá nővel lennie. Létezik béranyaság is. Külföldön ez működik, ezek szerint a nyugati melegeknek nem céltalan az életük.
Mellesleg elég álszent dolog, hogy sokan a gyermek témával érvelnek. Mert ugye itthon mindenhol üldözik és ellenzik, hogy melegeknek lehessen gyermekeik. Egyrészről mindent megtesznek, hogy ne legyen, van minél nehezebben és végül felróják nekik, hogy hasztalanok.
Mintha egy gyermektől elvenném a rajzkészletét és utána még a fejéhez is vágnám, hogy milyen hasztalan, mert nem rajzol.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!