Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy tetszik nektek ezen a képen Palvin Barbi?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 23. 15:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Szegény vigyázzon, nehogy megerőszakolja egy néger... azok nagyon buknak az ilyen lányokra.
2013. dec. 23. 15:41
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Öhm ...Soha sem értettem ezt a ki az a Palvin Barbi meg fú de utálom Palvin Barbit fú de csúnya(!!!)dolgot.

Nemhogy örülnének az emberek ,hogy végre van egy nemzetközi hírességünk akire büszkék lehetünk. Úgyis mindenki csak pofázza hogy "a magyar lányok a legszeblablabla" hát legalább most van aki ezt bizonyítsa is.

Erre meg megy a szokásos oltogatás neten keresztül irkálás automatikus leszólás ,hogy pff Palvin Barbi jaj nem is szép ( aha persze ) fú hülye k**va stb... Most mit ártott szegény lány? Nem hányt a világra valami Selena Gomez szerű "zenés" förmedvényt ami mindenkit idegesít a rádióba. Csupán általa nő az ország pozitív hírneve. Mást úgysem tudunk felmutatni pár múlt századi tudós és egy jó focicsapaton kívül...

2013. dec. 23. 15:41
 13/22 anonim ***** válasza:
7%
- Természetesen a jó focicsapatot is a múlt századra értettem :D
2013. dec. 23. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

# 12

Igen? Szerintem meg 1000-ből csak egy modell, akit felfuttatott pénzes apuci. Most ezen mi olyan marha nagy dolog, aminek örülnöm kellene?

2013. dec. 23. 15:43
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

Én se értem miért kellene annak örülni, hogy van egy modell csajunk...

Nem mintha ez valami siker lenne. Vagy már olimpiai szám lett a pózolás? Esetleg Nobel díjat kapnak?

2013. dec. 23. 15:47
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Konkrétan megijedtem tőle...
2013. dec. 23. 15:58
 17/22 anonim ***** válasza:
tetszik, de már a tököm tele van vele!
2013. dec. 23. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Szép lány igen, de ennyi. A modell szakma semmilyen értéket nem képvisel, maximum szerencsétlen fiatal lányokat tesz tönkre.
2013. dec. 23. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
széjjelb..sznám
2013. dec. 23. 17:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem
2013. dec. 23. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!