Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony lánynak lehet esélye magas srácoknál?
Nem arról van szó hogy annyira buknék a magas srácokra, mert inkább az alacsony fiúk tetszenek, de "így alakult" Nem érdekel hogy milyen magas, egyszerűen szeretem. Illetve azt hiszem, hogy szeretem... :) A magas srácoknak inkább a szintén magas lányok jönnek be, vagy "kinek a pap, kinek a papné"?
15/L
Min. 30 cm van köztünk..
én 18éves vagyok, és 153 cm magas, a barátom 185 cm magas, és 19 éves. Tulajdonképpen ez a 4. Krácsonyunk együtt.
De amúgy mindig is a magas pasiknak jöttem be...
Nézz jobban körül! Lehet eddig nem tűnt fel, de rengeteg ilyen van. Magas srác és alacsony lány. Nekem is tetszenek az alacsonyabb lányok. Szóval igen, van esélyed :)
Nem muszáj egyforma magasnak lenni, sőt nekem még az a fura, ha a lány magasabb, mint a fiú, de fordítva nem fura, valahogy az a természetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!