Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha értékelni kellene a 2013-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha értékelni kellene a 2013-as évet párkapcsolati színtéren, és az élet más színterein is,10-ből hanyast adnál rá?

Figyelt kérdés

Nekem 10/1-2.

Kor és nem jöhet.

2013. dec. 22. 22:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szerelmi téren...hát legyen 10/5, ami azt jelenti hogy végre túltettem magam egy olyan emberen, akin már rég túl kellett volna tennem magam, és nyitottam új emberek felé. Ez megér nekem egy ötöst, még akkor is ha mással nem jött össze :D Nem leszek negatív.

Az élet más területein: 10/8. Apróbb kivételektől eltekintve majdnem minden összejött, amit el szerettem volna érni.

19/L

2013. dec. 22. 22:17
 22/30 anonim ***** válasza:
Az év eleje még jó volt, májustól jöttek a gondok, aztán dobva lettem nyár elején, úgyhogy ez a nyár egy nagy nulla volt, azóta meg hiába írok bárkinek is, senkit nem érdekelek, mert nem vagyok 2 méteres modell:) Pedig mások szerint jóképű vagyok, de hát manapság nagyok az elvárások :)
2013. dec. 22. 22:19
 23/30 anonim ***** válasza:

hát mivel se a munkát se a kapcsolatot nem osztogatják ingyen a sarkon, ezért tettem érte. munkáért közvetítőhöz mentem, meg igyekeztem felhasználni a kapcsolataimat.

párkapcsolat pedig neten keresztül jött össze, azóta együtt is élünk, ami király.

2013. dec. 22. 22:23
 24/30 anonim ***** válasza:

Az év első fele, elég szarul sikerült. Sokat csalódtam.

Párkapcsolati szinten: 10/3, szerelmi szinten: 10/9 viszonzott szerelmi szinten: 10/0

Az év második fele már jobban alakult, a nyáron volt egy kapcsolatom, amiben aztán meg lettem alázva.... Utána volt még egy, túl nyálas volt számomra az illető, pár találkozás után beközölte, hogy "szeretlek".

Most 3 hónapja együtt vagyok a barátommal, bár van néha egy kis vita, de nagyon szeretem és úgy érzem ő is engem.:)

párkapcsolati szinten: 10/9 szerelmi szinten: 10/10 :)

viszonzott szerelmi szinten: 10/8 :)

SZÓVAL..

párkapcsolati szinten: 6

szerelmi szinten: 9

viszonzott szerelmi szinten: 8

2013. dec. 22. 22:23
 25/30 anonim ***** válasza:

párkapcsolat:5

élet már színterei:erős 8 :)

2013. dec. 22. 22:57
 26/30 anonim ***** válasza:

"párkapcsolat" 10/1

élet 10/8

2013. dec. 22. 23:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi számít 10/10-nek? Az ha van párkapcsolat és jó is? Mert nekem pl. az is jó volt amikor nem volt (mondjuk még mindig nincs). Volt néhány emlékezetes pillanat az évben, kavarások, flörtölések, ezek is nagyon jók voltak annak ellenére hogy volt, hogy kicsit sajnáltam, hogy nem lett belőle több. Aztán november elején találkoztam egy emberrel, akivel már kicsit tovább is jutottunk, és elég nehéz eset, de megkedveltem őt úgyhogy talán lesz valami komolyabb is belőle. Összességében 10/7
2013. dec. 22. 23:32
 28/30 anonim ***** válasza:

Mindkettő 0 ahogy minden évben:)

24F

2013. dec. 23. 00:01
 29/30 anonim ***** válasza:

Munka 9/10

kapcsolat: 3/10

2014. jan. 5. 10:21
 30/30 anonim ***** válasza:
A legkevesebbet.
2014. ápr. 26. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!