Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Hogy felejthetném el a másik nemet?
Régen és is úgy voltam vele, hogy majd összejövök egy pasival, házasság, gyerekek, minden szép és jó... Közben meg úgyis lesz munkám, otthoni dolgok, amik majd lekötik a figyelmem és nem lesz időm/erőm azon gondolkozni, hogy én a nőket is szeretem. Aztán volt egy barátom, pár hónapig voltam vele, de rájöttem, hogy ez így nekem nem fog menni. Borzasztóan szenvedtem, ő is, de ő a mai napig nem tudja rólam, hogy ki is vagyok valójában.
Az évek során többször is tetszettek meg lányok, voltam már nagyon szerelmes, és most is az vagyok. Itthon nem tudják, a barátaim közül páran igen. Nem titkolom, de nem is reklámozom. Talán már a szüleim is sejtik, mert bőven találni árulkodó jelet az életemben, és ez azelőtt sem volt másképp. :) Ha komolyabbra fordulnának a dolgok és be kellene mutatnom a barátnőmet, akkor mondanék el itthon mindent.
Ne fojtsd vissza az érzéseid, mert csak neked lesz rosszabb. Nagyon befelé forduló ember leszel, és nem ezért kaptad az életed, hogy szenvedj. Neked kell megteremtened a körülményeket a boldogságodhoz, és ehhez a szerelem és a partner is hozzátartozik. :)
olyan egyébként nincs hogy valaki biszex, lehet meleg, lezbi, heteró, de mint ként nemhez nem vonzódhat egyaránt. Ezt csak a gyenge erkölcsű nők találták ki hogy mindenkivel dughassanak.
Valószínű te lezbi vagy és csak a neveltetés és a külső dolgok miatt érzed azt hogy vonzódsz a férfiakhoz is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!