Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy nő szemmel láthatóan akar tőlem valamit, de én tőle nem?
Figyelt kérdés
Frusztrált leszek tőle, idegesít, hogy elvár valamit, bele akar olyan helyzetbe paszírozni, amit én nem akarok. Én alapvetően rendes, barátságos vagyok, de vannak, akik ezt félreértik, és rám akarják tolni magukat. Utálok bántani, megbántani másokat, bunkón viselkedni; ezért se a taplón viselkedős módszer, se a megdugom és dobom módszer sem játszik - mást mit lehet tenni? Munkahelyen kívül a távolságtartó, hideg viselkedés be szokott jönni (előbb-utóbb), de ez most melóhelyi. Én hetero vagyok, 30+, a nőkkel általában nincs bajom, nagyon jól kijövök azokkal, akik nem akarnak tőlem semmit, csak haverkodni, hülyéskedni. A problémát okozó egyedek jellemzően azok, akik túl komolyan veszik magukat, akaratosak és kevés bennük a humorérzék. A karmában, ilyesmiben nem hiszek, de valahogy ijesztő, hogy rendszeresen belefutok ilyenekbe. Valami ötlet?2013. dec. 22. 17:49
1/4 anonim válasza:
Te büd*s szut*kos *urva nem fogom elolvasni a kérdésedet.
Ha hahahahhahahahahahahahah
2/4 anonim válasza:
Szerintem te pont rólam írtál végig, lehet én vagyok az a nő. Hol laksz? o.O Amúgy szerintem az őszinteség a legjobb, attól még nem kell bunkónak lenni, anélkül is nyomatékosan a tudtára lehet adni hogy nincs esélye. És akkor legalább nem szenved, nemis reménykedik tovább miattad.
3/4 anonim válasza:
Hangoztasd, hogy foglalt vagy (ha nem is vagy az). Vagy magyarázd meg a hölgynek, hogy te barátságon kívül mást nem szeretnél tőle.
4/4 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy akar valamit? Általában a nők akkor válnak kezdeményezővé, ha biztatást kapnak, tehát lehet, hogy - akár szándékod ellenére - biztatod. Ha nem akarsz semmit, ne tett. Ha pedig ennek ellenére nyomul, egyértelműen hozd tudomására - lehet azt normális hangnemben is - hogy te nem akarsz tőle semmit.
Hogy rendszeresen belefutsz... hát valamit úgy csinálsz, hogy belefuss. Gyanítom, hogy adsz "jeleket", mert azért jólesik az érdeklődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!