Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért hiszik a nők azt magukról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hiszik a nők azt magukról hogy normálisak amikor olyasmiket csinálnak amiből látszik hogy nem azok?

Figyelt kérdés
5éve nem találtam normális lányt.vannak akik egészen komoly elmegyógyászati esetek,vannak akik pofára osztályoznak,vannak akik pénzre,vannak akik csak szórakoznak meg hülyitenek mindenkit stb stb.hol maradnak a normálisak?
2013. dec. 22. 14:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok az elmés visszavágáshoz, normális férfi végképp nem beszélne így. Komolyan mondom, hogy baj van a fejedben. Inkább menj el egy pszichológushoz.
2013. dec. 22. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Jajj 55%os, szerintem már évek óta itt éli ki magát azzal, hogy itt szidja a nőket (élőben persze nem merné, annyi gerinc nincs benne). Nem is érdemes már rá figyelni, egy csomó férfi is mondta, hogy tiszta gáz, ahogy viselkedik, meg csak kifogásokat talál. Könnyebb szidni a nőket, mint tenni ellene. Tipikus ha a kacsa nem tud úszni biztos a víz a hülye -szint. Nem egy olyan embert ismerek, akik azért hagyták abba a gyakorizást, mert állandóan csak a nőutáló kérdések mentek. Lehet lassan én is abbahagyom mert a végén megutálom az egész férfinemet és elmegyek leszboszinak.
2013. dec. 22. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: figyeltem a válaszaidat, ha elmész leszboszinak tudd, hogy elvinnélek randizni, bár én is hetero vagyok. :-)
2013. dec. 22. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:

:DD de jóó.

Egyébként sok 81%os van, honnan tudod hogy én vagyok ? X) tény h sokat találkozok mr. 55-öskével és pajtásaival.

2013. dec. 22. 15:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Megérzés szerintem. :-D Meg azért a válaszok stílusából is lehet következtetni. :-)
2013. dec. 22. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Te nagyon messze vagy a normális férfitól, kedves kérdező, az összes hasonló felfogású társaddal együtt.
2013. dec. 22. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!