Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legromantikusabb film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legromantikusabb film amit valaha láttál?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 12:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Moby's Dick
2013. dec. 22. 13:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Júúúj bocsi, a Dangerass-t akartam írni...
2013. dec. 22. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja igen az alkonyat az összes részét imádom:)

16F

2013. dec. 22. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Futurama 5x9 - A szúrás
2013. dec. 22. 13:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy makulatlan elme orok ragyogasa (mert rendhagyo, otletes, kulonleges).

Silver linings playbook (mert intelligens, vicces es szerencsere csak a lezarasa siklik ki egy picit).

Zefirelli Jane Eyre- es Romeo es Julia verzioja is nagyon jok, illetve a Jane Eyre-bol volt par eve egy uj valtozat, az is egeszen jol sikerult.

Ide sorolnam meg igazabol a Casablanca-t es a Buszkeseg es baliteletet is (ezekben tokeletesen vannak kidolgozva a ferfikarakterek), es ha ezeket ratettem erre a listara, akkor mar az Annie Hall is beferhet bizonyos szempontbol a romantikus film kategoriaba (bar tudom, hogy itt mar erosen rezeg a lec, ami a mufaji besorolast illeti).

2013. dec. 22. 13:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerelmünk lapjai, Szerelemben, háborúban, sok van, ami romantikus, de most ezek jutottak eszembe.
2013. dec. 22. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, felreertelmeztem a kerdest, en inkabb ugy valaszoltam, hogy mi a legjobb romantikus film, amit lattal es nem ugy, hogy mi a legromantikusabb.

Legromantikusabbnak talan az Igazabol szerelem-et tudnam mondani, mert abban aztan tenyleg minden percben tulcsordult az erzelem (az en izlesemnek picit talan mar sok is volt).

2013. dec. 22. 13:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Liliomfi.
2013. dec. 22. 14:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Csodás álmok jönnek, Szerelmünk lapjai, Igazából szerelem, Az angol beteg, 50 első randi, Bárcsak, Édes november, Egy gésa emlékiratai, Sorsügynökség, Hölgyválasz, Ház a tónál, Az időutazó felesége, Sült, zöld paradicsom, Minden végzet nehéz, Ősz New Yorkban, Step Up.. de még sokkal többet is, csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
2013. dec. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!