Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jóvá?
Sziasztok! Elkövettem egy nagy hibát, és ezt szeretném valahogy helyre tenni! Van egy srác akiért én nagyon oda vagyok, és persze ő erről semmit nem tudott (tud)! Hétvégén elmentünk a barátnőimmel bulizni, és felhívtam a srácot is, hogy jöjjön, de ő sajnos ügyeletben volt!Azt hozzá kell tennem hogy itt egy kicsit elszomorkodtam, és megittam egy két pohárkával, majd később nekiálltam úgymond "zaklatni" ,folyamatosan hívogattam!
Tegnap 2szer hívott, gondolom h leszídjon az este miatt, de nem mertem felvenni a telefont! Ma rászántam magam és én hívtam fel h bocsánatot kérjek azért, h zaklattam! Rémesen éreztem magam,és halottam a hangján h haragszik rám! Szeretném ha megbocsájtana nekem, de nem tudom h hogyan érhetném ezt el! Kérlek segítsetek nekem, ő nagyon fontos nekem!
(Egyébként én 20 éves vagyok, ő pedig 26)
mond a kovetkezot:
-"2poharka volt bennem... de ez nem mentseg, es vallalom a hibaimatt, es nagyon szeretnek bocsanatot kerni, viszont nagyon szeretnek mar elmenni veled valahova, meolghato?"
én a helyedben elmondanám az igazat hogy nagyon szeretted volna ha ott lett volna és mikor ittál akkor ugy érezted hogy nem birod ki hogy ne hivd legalább fel.
szerintem ez tökre aranyos. legalábbis nekem nagyon bejönne ha ilyen szituáciora egy lány ezt mondaná nekem. mert aranyos. na ennyi.
megbeszéltünk mindent, és nagyon aranyos volt:)))
mi legyen a kövi lépés szerintetek??
:D:D:D:D
hát ha érez irántad valamit, és nem gyáva akkor el fog téged hívni vacsizni vagy valami.
Érted legyen valami randi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!