Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is idegesit a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is idegesit a sok felelőtlen fiatal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem érdekel, hogy felelőtlenek, inkább csak hogy folyamatosan ugyanazok a kérdések... holott külön ki is emelik, hogy mielőtt kiír az ember egy kérdést, használja a keresőt. Amiből rengeteg van, az a terhes vagyok-e mellett a tetszem-e neki és hogy hívjam fel magamra a figyelmet, hát az a halálom. De dobogós még a nekem olyan hülye szüleim vannak, nem engednek 15 évesen reggelig bulizni/összeköltözni a barátommal, akivel lassan két hete járunk.
2009. nov. 25. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem! Mert szórakoztatnak az idióta kérdések :)
2009. nov. 25. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem az zavar,hogy felelőtlenek és olyan hülyeségeket csinálnak ami miatt egész életüket elronthatják(nem kívánt terhesség)...

Az osztályban 17lány van,ebből ahogy én tudom 8-10-en MÁR NEM SZÜZEK.Na jó,ez csak egy dolog,de van olyan osztálytársam aki már 3sráccal lefeküdt és már részegen meg is b.szták,s attól félt h terhes(mázlija volt,mert meg jött neki+tesztet is csinált és nem terhes).Van olyan osztálytársam aki 12évesen jött össze a barátjával és 3éve együtt vannak.A gáz csak a korkülönbségben van...

Szóval elképesztő dolgok vannak...

Én szűz vagyok,nem volt barátom és még nem is csókolóztam senkivel,mégsem érzem,hogy le lennék maradva valamiről:) Majd ha eljön az idő lesz barátom(nem mintha nem lennék rá felkészülve,nem szeretném már,hogy legyen csak még nem találkoztam az igazival) és szép lassan,ahogy szeretném megtörténhet minden.

De én nem járok akárkivel és nem fogom magam odaadni akárkinek,mert nekem ez annál többet jelent...

14,5/L (1.-ős középsulis)

2009. nov. 25. 18:23
 14/17 anonim ***** válasza:

A kedvenc kérdésem, ami itt elhangzik:

Ciki ha valaki 13 évesen szűz?

2009. nov. 25. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:

van annál jobb is: Fiúk, kinek mekkora a szerszám mérete? Kort írjatok légyszi!

XDXD a sok búza

2009. nov. 25. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:

És a "Hogyan nyújthatnám a péniszem méretét gyakorlatokkal?(nem gyógyszerrel)"

Nekem ez is nagyon tetszett...

:DDD

Valaki felette ma a legjobb kérdést, de leszedték...

"Meddig vemhes egy esernyő?"

:DDD

Azt hittem ledőlök a székről!

2009. nov. 25. 19:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem azért mert felelőtlen,és árt magának, ugyanis ha hülye,akkor egye meg a fene. Hanem mert gagyik.Elfajzottak, nem olyan tökösök mint a régebbi generációk.Itt most nem az erkölccsösz nagyapikról pampogok,akik csak simogatni meg mosolyogni tudtak,de régebben nem ilyen buzeráns kinézetelű extravagáns divatmajmok szaladgáltak alkoholmámorban meg cigivel a kezükben, és még erre büszkék is voltak. Egészségesebb erősebb, határozottabb férfiak,és emberi tartással rendelkező nőies nők voltak régen még a fiatalabb koroszály tagjai is,most meg mind ezek a nyomingerek nagy zömében.
2010. szept. 24. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!