Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik.Ma mentem előtte és amikor ránéztem engem nézett,elfordultam egy pillanatra de amikor visszanéztem , még mindig nézett.Ő 17 éves,én 15.2009. nov. 25. 17:28
1/11 anonim válasza:
1. Valahonnan ismerős voltál neki,és nem tudott hova tenni,azon gondolkodott,ki vagy,esetleg hasonlítottál egy ismerősére.
2. Tetszel neki.
3.Csak éppen arra nézett,ahol Te voltál,és beképzeled.
4. Volt rajtad valami furcsa,vagy feltűnő.
3/11 anonim válasza:
Jézusom rám nézett, Te Atttyaúúúúristen!!!!!
Segítsetek gyooooorsan Mentőőőőt HELP ME PLEASE!!!
Mond meg neki, hogy tetszik neked...
4/11 A kérdező kommentje:
Nem volt rajtam semmi feltűnő,sem kajamaradék.Nem csak arra nézett mert engem nézett miközben mentem,mert mikor visszanéztem akkor is még nézett.Nem fogom elmondani neki hogy tetszik,mert nem akarok beégni!!
2009. nov. 25. 21:07
5/11 anonim válasza:
Akkor meg nézegessétek egymást az idők végezetéig...
:DDD
Kis butus...
6/11 anonim válasza:
Ennyiből nem kell következtetéseket levonni, de az 1. válaszoló elmondta mi lehet.
7/11 anonim válasza:
nem akarok bunkó lenni de mivel te előtte mentél ő meg utánad más fele nem-igen nézhetett volna :D
de lehet hogy tényleg téged vizsgált :)
8/11 A kérdező kommentje:
Ő nem mögöttem jött hanem a padon ült,és ott mentem el előtte,szóval nézhetett volna másfelé is,de mindegy.
2009. dec. 1. 22:03
9/11 anonim válasza:
Cselekedj!Ne vesztegesd az időt..a fontolgatással sokszor elhalasztjuk az alkalmat!Mondd meg neki hogy tetszik neked és hogy ismerjétek meg egymást .Hidd el nem nehéz csak szedd össze magad!Bátorság!
10/11 anonim válasza:
Istenem, de ismerős. Bár még ennyi idős lehetnék.
Volt, akinek tetszettem, amikor ilyesmi történt, és volt, akinek nem. Tudd meg, veletek mi a helyzet. Bátorság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!