Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállaljam, hogy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállaljam, hogy nálam legyen a szilveszteri buli? Van olyan aki tartott már? Jó, rossz élmények? 17/f

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Project X
2013. dec. 21. 14:33
 12/14 anonim válasza:
Tavaly nálam voltunk, kb 12-en, eltört pár dolog meg tiszta szemét volt a ház de annyira nem volt vészes
2013. dec. 21. 15:17
 13/14 anonim válasza:

Nálam is volt már buli (6-szor), igaz az nagyrészt a kertben volt bográcsozás meg ilyenek. Szerintem megérte rendezni. Úgy csináld, hogy azért ne menj csődbe szóval mondd meg, hogy te csak a helyszínt biztosítod meg állod mondjuk a rágcsálnivalókat és hozzon mindenki kaját meg piát, vagy pedig kérj beugrót mondjuk 1500ft és akkor vegyél meg mindent.

Összességében szerintem megérte rendezni, kb úgy éreztem magam, meg olyan is volt az első nap a buli után a gimiben mint Projekt x-ben mikor bemennek a suliba és mindenki lepacsizik velük. Azt hozzá kell tenni, hogy voltunk vagy 25-en, de abból minimum 20 embert nagyon jól ismerek a másik 5 meg esetleg a barátaim barátja/barátnője volt. Aki hányt az a kertben tette, nagy kár nem keletkezett. És pár nagyon aranyos lány segített rendet rakni másnap. A szüleim is nagyon jól fogadták a dolgokat, igaz tényleg nem keletkezett nagy kár, bár a rendőrök kint voltak párszor. 18/f

2013. dec. 23. 17:51
 14/14 anonim válasza:

Előző vagyok, volt olyan bulim is, ahol rengeteg 'idegen', csak látásból ismert ember jött és elég kellemetlen volt, mert nem akartam őket elzavarni, de nem is hívtam meg őket. Szóval szerintem szögezzétek le az elején, hogy hányan lesztek, ki hány embert vihet magával; meg a többi szabályt is ( dohányzásra, hányásra, kijelölt helyek, melyik szobába nem lehet bemenni stb. ha valakinek ez nem tetszik az meg hazamehet.)

Rossz élmény talán csak az, hogy másnaposan takarítani kellet, de mindig volt segítség ( ha barátokat hívsz szerintem neked is fognak segíteni).

Jó élmény: még mindig 1,5 év után is meséljük a sztorikat, rengeteg vicces dolog történt. Utána téged is biztosan meg fognak hívni, ha lesz buli és szerintem jó érzés házigazdának lenni, meg megszervezni az egészet.

2013. dec. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!