Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki az egyetemen ismerte meg a későbbi férjét, esetleg vőlegényét? Hogy ismerkedtetek meg?
Igen, egy szinten laktunk a kollégiumban és mindketten folyton a folyosó végi dohányzóban dekkoltunk :)
Amikor az akkori barátom szakított velem, hajnali kettőkor értem vissza a koliba és nagyon ki voltam borulva, ezért felhívtam egy barátnőmet, hogy elsírjam neki a dolgot. Kinn a folyosón, hogy a szobatársaim ne ébresszem fel. Ő volt talán egyedül ébren a szinten és hallotta, hogy sírok és kijött megvigasztalni :) utána sokat beszélgettünk és pár hónap múlva össze is jöttünk. Egy hátránya van csak a dolognak, nem volt olyan "igazi" randizós időszakunk, már a koliban is gyakorlatilag együtt éltünk, aztán pedig hamar összeköltöztünk.
jelen!:D
még elsősként buszon láttam egyszer,meg is jegyeztem,hogy helyes pasi,látszott hogy milyen kar,de null info nemlett rola
később megint láttam,trabival közlekedett,amit saját maga tuningolt fel...mondtam is a csoptársaimnak,hogy kiváncsi lennék,ki az a hülye,aki erre áldozza adrága idejét...
rá félévre chat (sokat chateltem) rámkattint...mai napig állitja,h csak nagyonritkán lépett fel,akkoris csak mert unatozott...20 perc alatt rábeszélt egy találkára,2nap alatt beengedtem az ágyamba...ennek 3 éve,azota az én ágyam az ő ágya is:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!