Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak újra ennek a fiúnak itt gyk-n?
Volt egy fiú még a nyáron, akivel írogattunk egymásnak, de csak sulikkal kapcsolatban beszélgettünk, hogy hová jártunk, meg mit szeretnénk még tanulni, stb. De néhány levélváltás után már nem írt többet, én meg nem írtam rá, mert lehet, hogy megunta a témát v. én untattam, nem tudom. Csak azóta előfordult már jó párszor, hogy írt nekem privit a kérdéseim kapcsán, egészen más témában, mint amiről beszélgettünk korábban. Én nem válaszoltam a privikre, mert ha kiderült volna számára, hogy én vagyok az, úgyse írt volna vissza, legalább is én azt gondolom.
Viszont sokkal jobban elkezdett érdekelni most a személyisége, és érdekelne a véleménye is bővebben azokban a témákban, amikre írt nekem üzenetet. Szerintetek írjak neki vagy hagyjam, mert én úgy se érdeklem őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!