Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, hogy meleg vagyok? Mit gondolsz a homoszexualitásról?
A kérdésem két részből állna, elég komplex, szeretném a fórumozók véleményét kikérni az alábbi dolgokkal kapcsolatban:
I.
17 éves srác vagyok. Nemrég tettem magamban helyre azt, hogy a saját nememhez vonzódok, de ez egyeltalán nem látszik a külsőmön. A környezetem sokszor érdeklődik, hogy hogy állok a nőkkel. Na ilyenkor szoktam kicsit zavarban lenni, és indokokra hivatkozom mindig. Pár osztálytárs tudja a dolgot, mert az egyik lány, akiben megbíztam, elfecsegte a dolgokat.
Úgy érzem, hogy állandóan titkolni kell egy csomó mindent a közvetlen környezetem elől, mert félek, hogy kiderül a dolog. Úgy érzem, hogy szorul a hurok körülöttem. A családom elutasítja a különbözőség bármiféle formáját. Legyen szó valamilyen etnikumról, vagy szexuális beállítottságról. A bnzi szót akkor szeretik használni, amikor szidnak valakit, vagy valakiket, általában a politikusokat.
Én magamat politikamentesnek, és elfogadónak gondolom. Nem számít nekem, hogy az ember zsidó, cigány, meleg, vagy török. Mondjuk ezek közül csak egy lóg ki s sorból, és ez pedig a meleg. Szerintem eléggé erőltetett a párhuzam a melegek és a cigányok között - etnikai szempontból. De ez egyet sejttet: a társadalom megbélyegzett darabkái a homoszexuálisok.
Szerintetek hogy vállaljam fel a dolgot? Vagy talán inkább hagyni kellene? A testvérem már tudja, neki elmondtam a dolgot, de semlegesen reagált, aminek örültem. Az osztálytársaim sem néznek ki, bár eleinte egy kicsit kínos volt a helyzet nekik, de nem tudom, hogy miért.
II.
Mi az általános véleményetek a melegekről? Homoszexuálisként a melegfelvonulást nem tartom jó dolognak, mert felesleges kifestett transzvesztitákat mutogatni az M1-en. Jobban mondva csak őket mutogatják, és ők a legtöbb emberből undort váltanak ki. Mondjuk engem nem nagyon zavarnak, mert nem foglalkozom velük, habár nem is nagyon láttam még élőben.
Mi lenne, ha a gyerekedről kiderülne, hogy meleg? Kitagadnád és elküldenéd, vagy esetleg elfogadnád? El kellene-e fogadni a társadalomnak engem, és a hasonló helyzetű társaimat?
Amúgy már volt egy barátom, csak nem működött a dolog. A családom felé hazudni kellett mindig, mert nem mondhattam el a dolgokat nekik teljesen. A srácot eléggé szerettem, de közös megegyezés szerint hagytuk abba. Vagyis inkább én egyeztem meg elsősorban vele. Bántott a dolog egy időn keresztül, bár szerintem így volt a helyes, kár lett volna megvárni azt amíg nagyon összefonódunk. Mégnehezebb lett volna "elválni".
Ezt azért írtam le, hogy alátámasszam, hogy biztos vagyok a szexuális irányultságomban.
Az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek előre is, bár reménykedem, hogy nem csak ezt a mondatot olvassátok el elsőnek :D
Minden jót,
bnoel:)
És ha egy hetero pár csinálja ezt? :D
Amúgy láttam egy összejövetelen egy meleg párt, ott csókolóztak a folyosón. Amúgy megmondom, hogy mindkettőjüket külön-külön csak úgy nézték a csajok, meg én :D
Ugyanúgy illetlen volt, mint egy hetero pártól.
Látod, hogy ragaszkodsz az elveidhez, amikor elkapcsolatd a csatornát onnan? :D Látsz valami jót, ami nem egyezik meg az elveiddel, majd gondolkodás nélkül visszavonod a nézeteid. Magyarán előtte szép volt a ház, de ahogy kiderült a dolog, azután már nem tetszett? xd Mert egy házat én azért szoktam nézni, mert szép, és nem azért, mert ott melegek vagy heterok, vagy ultraortodox zsidók laknak. :D Hát hallod, elég érdekes nézeteid vannak xd
Ha kikezd veled egy ferdehajlamú egyén, akkor az nem ferdehajlamú, hanem hülye :D Amúgy ha velem egy csaj kezd ki - volt már rá példa, akkor egy hetero knrva?
Nekem mindegy, hogy ki hugyozik a főtéren a szexuális beállítottság szerint. Akár egy meleg pár, vagy akár egy hetero pár tolja egyszerre a vizelést a szobor előtt, ugyanannyira nézem le őket...
Nem szeretem, ha csókolóznak előttem, akár hetero, akár nem. De a kézenfogva sétálás miért nem jó? :P
Szerintem egy heteró pár is lehet ízléstelen.
Máskor pl. ültem a villamoson, és ott cuppogott mellettem egy párocska. Oké, hogy szeretik egymást, meg egy csók nem a világ vége, de 20 percen keresztül hallgatni a nyáladzást azért elég idegesítő.
Vagy mikor buliban ülnek egymás ölében, és már majdhogynem ruhán keresztül szexelnek...hát elég gusztustalan.
A kézfogásban nincs semmi, akár egy lány és egy fiú, akár két fiú vagy két lány fogja egymás kezét.
Egy kis puszi vagy csók sem gáz, de a fél órás nyelvezés egy főtér közepén heteró pároktól sem szép.
aranyos kissrác vagy, ha akarsz beszélgetni, írj privátot aztán majd skype mert itt képtelenség, de egyebekben meg én is azt mondanám amit a legelső!
tudom, sok nehéz kérdés van, de mégis a te életed ...
I.
na én titkolnám,vagy inkább nem hoznámfel,ez a te dolgod,nem tertozik a családra,hogy TE kivel-mivel-mit.
esetleg terelda szót -mi a helyzet a lányokkal?-vannak.
Amúgy a kissebségek közt ne huzzunk párhuzamot semmijen szinten.
Pl töröktől még sosem hallottam,hogy "halál a magyarra" a másik 2 től igen...
II.
én tök elfogadó vagyok velük kapcsolatban.de a mutogatást nem pártolom,értsd:a felvonulás ellen vagyok.de SOHA nem fogok kimenni tojást dobálni van jobb dolgom is.
ha a gyerekem homo lesz,akkor az.
Elkéne fogadnia a társadalomnak,de nem tartom ezt jó kifejezésnek. Ez "tukmálás" hogy fogadd el másságot,és dicsérd,stb erre sokan ugranak.Inkább a ne utálj,de nem is bas-zatass megnyilvánulást ajánlom.
28/f bisex.
Egyáltalán nem gáz hogy meleg vagy! Az sajnálatos tény, hogy a környezet, pláne közeli család nem elfogadó ezzel szemben, vannak (vagyunk) így egy jó páran :(
Ebben az esetben szerintem várj még néhány évet a felvállalással előttük.
24/F (m)
29es! hogy beszélsz a szüleiről?!
Senki se rossz! Itt is megy nálunk is hogy ezek ilyenek olyanok.. de nem volt velem semmi problémájuk. nem rosszak a szülei.
oké, bocsi kérdező, de tudod ezt nem hagyhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!