Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnétek szilveszterkor egy GYIK-es ismerkedős bulit?
Figyelt kérdés
Ha lenne helyszín elmennél?2013. dec. 17. 23:33
11/32 anonim válasza:
Én el, de csak ha ott lenne Gellért úrfi is.
12/32 anonim válasza:
"Ha lenne helyszín elmennél?"
mármint dugás helyszín?Tuti elmennék egy jó csajba.
13/32 anonim válasza:
nem lenne szerintem jó, na meg egy két szerencsétlen lány el is tűnne ha jönne az oldal "sztárja".
14/32 anonim válasza:
En biztositanam a helyszint Pecsen.
15/32 anonim válasza:
De csak ha ott lesz a társam is... Jesse Pinkman.
17/32 anonim válasza:
Nekem jobb programom van. Inkább arra ígérkezek el.
18/32 anonim válasza:
El mennék, de kik lennének ott? Csak nőkkel állnék szóba, akiknek a 80%-uk tinip@csa lenne, a maradék 20% meg elhízott vagy randa 20-as, 30-asok....
19/32 QueenRavenna válasza:
Nem mennêk el, mert minden kanos majom velem akarna szexelni.
20/32 anonim válasza:
lool .. saját magadat buktatod amúgy le... te nem G. vagy, de egy másik accról írod ezt.. (#9-es hozzászólás)
ez már égőő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!