Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha egy lány ismerkedős?
nos, én ilyenkor szoktam letiltani a lányokat... ide kiír egy ismerkedős kérdést, felveszem Facebook-ra, beszélgetünk egy-két napot, aztán benyögi hogy "bocsi de van barátom"
hát B+, akkor mi a f-ért kell ide írni ISMERKEDŐS kérdést?
Kedves 7:53-as!
Már az elején közlöm a tényeket, volt, aki azt mondta hogy bocs, de lánybarátokat nem gyűjtök, az úgy oké, nem játszok senki érzéseivel.
Tudod a legtöbb kapcsolat egyszerű barátkozásból lesz. Aztán kialakul, előre tök hülyeség kijelentgetni bármit is. Én barátkoztam már ilyen módon férjes nőkkel, azt a végén meg már egyre inkább másztak volna rám, pedig még csak a szex témát se hoztam fel.
26F
Hmm, ha férjem lenne, talán nem akarnék új barátokat, habár ki tudja...
Volt olyan, hogy áthívtam egy srácot, feküdtünk az ágyon és álmodoztunk, semmi több, már az elején megmondtam és nem is változik meg a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!