Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, hogy senkinek nem kellesz?
Figyelt kérdés
Az agyam tudja, hogy hiába próbálkozom százszor, ezerszer azzal van baj, ami én vagyok, egy genetikai hulladék vagyok. Ezen változtatni nem tudok.
Mégis gyakran a szeretethiány és a szexhiány felülemelkedik és megint reménykedek a reménytelenben.
Meg lehet ezzel bírkózni valahogy?
2013. dec. 17. 17:33
21/21 anonim válasza:
77 %, engem az idősebb nők kimondottan jóképűnek tartanak, miközben a fiatalabbak rendszeresen fintorognak a közeledésemre, mert nem vagyok egy félisten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!