Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, hogy senkinek nem kellesz?
Az agyam tudja, hogy hiába próbálkozom százszor, ezerszer azzal van baj, ami én vagyok, egy genetikai hulladék vagyok. Ezen változtatni nem tudok.
Mégis gyakran a szeretethiány és a szexhiány felülemelkedik és megint reménykedek a reménytelenben.
Meg lehet ezzel bírkózni valahogy?
A "legyen önbizalmad" csak egy ajtó, egy iránytű. Én leírtam, hogy miből, honnan lehet szerezni, aztán rajta múlik, hogy mihez kezd vele. Ha olyan f**z vagy, hogy itt leragadsz, akkor soha nem lesz önbizalmad. Ha teszel magadért, akkor lesz jövőd, ha nem teszel magadért és csak önsanyargatod magad, akkor magadra vess. (Kb te is ezt írtad le.) Ez ilyen abszolút egyszerű és akik siránkoznak a saját sorsuk fölött, őket úgy hívom: valódi k*csögök.
Bár elárulom, hogy sikerélmény nélkül is megvalósíthatja magát az ember, például tapasztalás és megértés alapján egy teljesen más dimenzió, látásmód nyílik meg az elméjében. Később ebből a 'magas' tudatállapoti megélésből adódó következtetései alapján objektív szabályokat alkot és ezek alapján éli az életét. Nyilván nagy f*s*ságnak hangozhat, ha még nem élt meg ilyet az ember, meg nem ilyen egyszerű az egész, csak így bírtam levezetni.
"önbizalom" csak a gyengék kifogása, kapaszkodója. Valamibe kapaszkodni kell, mert hogy belenézzen a tükörbe és bevallja magának hogy gyáva, ahhoz is túl gyáva.
Inkább jönnek ezzel hogy "jaj, nincs önbizalmam" amikor az önbizalom csakis az egyén fejében létezik, egy fogalom, egy mérhetetlen, megfoghatatlan, körülírhatatlan dolog.
Elemezzük kicsit:
"Hogy lehet elfogadni" -> Sehogy. Miért is kellene elfogadni? Elfojtani, azt lehet, de meg fog mérgezni, ki fog törni egy idő után. jön majd a depresszió, alkoholizmus, drogfüggőség, stb.. halál.
"senkinek nem kellesz?"-> 7 milliárdan élünk a földön, magyar lakosság ~10 millió, 10 millió emberből senkinek se kellesz? Honnan tudod? Névről ismered mindegyiket? 10 milliószor elutasítottak?
"Az agyam tudja, hogy hiába próbálkozom százszor, ezerszer azzal van baj, ami én vagyok, egy genetikai hulladék vagyok."
negatív énkép, negatív hozzáállás, mentális beállítás egy nagy NULLA. Kb mintha az olimpiai aranyérmes úgy állna a rajthoz, hogy nem fog sikerülni. Vagy a boxoló úgy szállna ringbe hogy szét fogják verni.
"Ezen változtatni nem tudok. "
kifogás, önigazolás, nehogy már bevallja hogy egy gyáva, aki nem mer szembe nézni a következményekkel, gyengeségeivel, félelmeivel.
"Mégis gyakran a szeretethiány és a szexhiány felülemelkedik és megint reménykedek a reménytelenben"
Fel is fog. Élet része mind a 2.
Újabb kapaszkodó "reménykedek a reménytelenben" - gyávaság elrejtése.
"Meg lehet ezzel bírkózni valahogy?"
Meg. De nem 1 mp alatt, és nem fogja más megtenni helyetted. Hosszú fárasztó, rögös, nehéz, sivár út vezet a győzelemhez.
Első lépésként a gondolkodást kell megváltoztatni, énképet kialakítani. El kell hagyni a "nem sikerül..., nem jöhet össze..., kevés vagyok hozzá..., nem felelek meg neki..., genetikai hulladék vagyok.." és hasonló negatív kezdésű, mérgező beidegződéseket.
Helyette a " lehetőségemben áll.., meg tudom csinálni.., én vagyok a legjobb.., én leszek a legjobb..." és hasonlókkal kell kitölteni. Persze mértékkel. Tisztában kell lenni hogy miben vagy és miben nem vagy jó. Ne mondd azt hogy "én vagyok a legjobb futó!" ha 50 métert se tudsz sprintelni.
Második lépésként a célokat kell a helyre tenni. Kicsik nagyok, és a hozzájuk vezető utat lépésenként megtervezni.
Harmadik lépés: kivitelezés, lépésről lépésre, minden nap egy kicsit.
Rendszeres sportolás bevezetése. Edzi a teste és a lelket is.
Sok sikert!
Szerintem minden ember, akár ffi , akár nö,minden esetben rendelkezik olyan értékkel amit még nem fedezett fel,és az kárpotolja az összes egyéb hiányosságot.
Látttam olyan nöt, aki kiábránditoan csunya volt, és már fordultam is el, ám ahogy megszolalt, valosággal lenyűgöző volt, hangja végtelenül kedves, dallamos, és nagyon értelmes, okos nö volt.
A férfiakkal pedig , az a mondás ,hogy ha egy ffi egy fokkal szebb az ördögnél ,az már szepnek számit,ezt kell alapul venni.Egy ffi nem a megjelenésével kell sikereket elerjen ( minden téren ) hanem az eszével és erejével. Nekem azt tanitották, egy ffi a jéghegyen is el kell tudja tartani a csaladját,
Probálj ilyen irányba összpontositani,és meglátod,neked is megvan a magad értéke.
"A férfiakkal pedig , az a mondás ,hogy ha egy ffi egy fokkal szebb az ördögnél ,az már szepnek számit,ezt kell alapul venni.Egy ffi nem a megjelenésével kell sikereket elerjen ( minden téren ) hanem az eszével és erejével."
Sajnos ez a mondás nem igaz. Ha nem tűnt fel, az csak annyit jelent, h te jól nézel ki. Manapság a lányoknak a külső a legfontosabb szempont.
Ha fenti mondás egy idézet egy 1930-as évekbeli magyar filmből. Akkoriban nem volt fenékig tejfel a vénlányélet, max. egy nagyságos úr cselédjeként lehetett kikötni, néhány zabigyerekkel a fent említett úriembertől, melyek után senki nem állt le a csajszikánkkal. Tehát akkor nem volt válogatás, hogy hogyan néz ki az ipse.
Manapság meg a gyerekek elég nagy százalékát egyedül nevelik az anyukák, és szépen sajtolják a havi apanázst a papuskától. Akkoriban ezt az életformát nem fogadta el a társadalom, most meg simán.
A két elözö részére
Továbbra is fenntartom, egy ffinek nem kell feltétlenül szépnek lennie.Ha nem képes a családját megfelelö modon eltartani, hát probáljon a szépségével pénzt szerezni.A jo régi mondás, jobb egy egészséges szamár. mint egy beteg filozofus,ez talán nem 30-as évekböl származik.
Szerintetek semmi esélye egy csunya fiunak, vagy csunya lánynak,hogy társat találjon?Szerintem a szép fogalmával sem vagytok tisztában.Minden relativ, a szépség is.Szép az, aki ( ami ) önzetlenül tetszik.Higyétek el, nem ti huzzátok meg a vonalat,eddigszép,innenhátracsunya.Fogadjátok már el, mindenki szép a maga természetében,a maga nivoján. Ha a ti mércétek fennebb áll, nem a kevesbé szép
ffi vagy nö gondja, és mások szemében lehetnek igenis szépek.
Nem hinném, hogy off lenne amit irtam.
ugyan már kedves előttem szóló.
hány jó nőt látni irtó csúnya pasival.
mindeninek relatív, hogy mit tart szépnek, helyesnek. ráadásul a szeretettől is válhat valaki szép a szemedbe. nyilván van egy objektív csinosság, amikor azt mondjuk valakire. de attól nem lesz szerelmes belé mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!