Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a felvonulás?
Először is, leszögezném, hogy semmi támadó jelleg nincs a kérdésem mögött, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
Szóval, van ugye a melegfelvonulás. Ennek mi értelme? A heteroszexuálisak nem vonulnak fel(tudtommal), más nemzetiségűek (Magyarországon belül) nem nagyon vonulnak fel.
Akkor a melegek miért? Azért, mert büszkék rá, hogy melegek?
Csak mert számomra eléggé furcsa ez az egész, szerintem nem sok embert érdekel, hogy ki meleg és ki büszke rá. Meg hát erre miért kellene büszkének lenni? Van aki meleg, van aki nem, én nem vagyok az, de nem érzem magam különbnek a melegeknél és nem tudom miért kellene büszkének lennem arra, hogy heteró vagyok.
(Ugyan ez lenne, ha mondjuk a heteroszexuálisak vonulnának föl, az se érdekelne szinte senkit.)
De akkor miért csinálják ezt? Attól még, hogy melegek nem lesznek rosszabbak, mint azok akik nem, miért kell bizonyítani?
(A melegekkel semmi bajom, a felvonulásukat nem tudom megérteni.)
Értelmes válaszokat várom, nem a beszólásokat, hogy "homofób paraszt vagyok" meg, hogy "igenis provokáló céllal alkottam meg a kérdést". Mert erről szó sincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!