Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok, de volt a középsuliban vak srác. Rendes, és szvsz helyes is. De azért láttam, hogy mocskosul kemény dolog ám így élni és aki ilyen párt választ magának, az ezt a terhet félig magára kell, hogy vállalja.
Szóval én vak lánnyal tuti, hogy nem járnék. Egy ilyen típusú kapcsolat olyan embereknek való, akik egy egészséges ember esetén is szeretnek folyton egymás szájában lenni.
Szerintem nem kell semmilyen terhet senkinek magára vállalni, persze ez a vak ember önállóságától függ, de van vak aki egyedül él, háztartást vezet, szóval nem kell "semmilyen terhet átvállalni"...
Társkeresőkön persze esélyem sincsen ha adatlapba be van írva hogy vak vagyok, ha meg nincs beírva, utána nem válaszolnak, amikor kiderül...
Talán hihetetlennek tűnik, de nem sokban különbözik egy kapcsolat egy vak fiúval, mint egy látóval.
Ha vak emberre gondoltok, ne az önállótlanság és hasonlók jussanak eszetekbe, mert ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!