Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a korkülönbség köztünk?
A lány érettebb..Hát miért ne lenne az -.-
Igen szerintem sok,de tőletek függ minden!
Ezt neked kell tudni, mi nem ismerünk titeket.
Lehetnek valakit ugyanannyi idősek és akkor sem illenek össze. Szerintem ezt kizárólag két szám alapján nem lehet eldönteni.
Sok. És nem most sok. Amíg csak együtt járnak, szexelnek, addig nem sok.
Viszont majd ha eljön a lány részéről a gyerekvállalás ideje és netán nem csak 1 babát szeretne a lány, hanem kettőt, akkor bele lehet gondolni, hogy vajon a most 37 éves pasi vajon szeretne-e annyi idősen gyereket, ahány éves akkor lesz, mikorra a lány magára a családra is megérik.
És persze még mikor ez a lány a húszas éveit éli, addigra a pasi már elhagyja a 40-et és míg a lány egy kicsit néha-néha eljárna kikapcsolódni, erre-arra, akkor vajon a pasi is erre vágyna a 40-es éveiben?
Ez tőletek függ. A párom és köztem is 17 év van. Mégis mindenben kijövünk és egyet értünk. Remekül működik közöttünk minden, ő fiatalos, én pedig érettebb vagyok, így remekül kiegészítjük egymást. Igen, vannak dolgok, amelyekben kompromisszumot kell kötni, de ha ez nektek sem jelent problémát, akkor menni fog a dolog. Ha nagy a szerelem,akkor ott bizony nem számít az életkor.
Én kívánom, hogy nektek is összejöjjön és boldogok legyetek együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!