Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak?
Én valami motoros pólót gondoltam most hirtelen, mert az én barátom is szereti a motorokat, van is rá jogosítványa szóval szoktunk együtt is motorozni. Valami humoros fain pólót gondoltam neki. De mindenképpen csinálok neki valamit kézzel még, igaz nem az lesz amit először gondoltam ki mert már nincs időm rá és az kicsit bonyolult is... Barátom egyik családtagjától egy motormakettet kapott aminek a kerekében egy óra van. De annak azért kraftosabb az ára.
Írj neki verset! Vagy szerelmes levelet és add fel neki postán. Ezek a legszemélyesebb dolgok szerintem amit lehet adni a párunknak és ezek tényleg szívből jönnek, mert az érzéseidet írod meg neki. Remélem tudtam valamit segíteni. Vagy még valami esetleg süss neki szív alakú süteményt! Szerintem az is jó ajándék és még ehető is, ha már úgy is azt mondják a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Na jó, ezzel azért vitatkoznék de érted a lényeget. :)
köszönöm a válaszokat!:)
pólót már kapott, igaz nem motoros de most valami mást szeretnék:) sütit lehet fogok azon már én is gondolkodtam:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!