Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
16éves. kb 7hónapja járunk de már kifogytam az ötletekből. amerikai focizik, szereti a motorokat. nem akarok hülyeséget adni neki. főleg foci vagy motorral kapcsolatos dolog kéne ha valaki ért valamelyikhez írjon!:D
2013. dec. 16. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Geographia kiadótól van egy olyan könyv hogy Motorok. 700oldalas tele van képekkel, minimális tudással(manapság az emberek nem szeretnek olvasni, gondolom a barátod se). És nem is olyan drága.
2013. dec. 16. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Én valami motoros pólót gondoltam most hirtelen, mert az én barátom is szereti a motorokat, van is rá jogosítványa szóval szoktunk együtt is motorozni. Valami humoros fain pólót gondoltam neki. De mindenképpen csinálok neki valamit kézzel még, igaz nem az lesz amit először gondoltam ki mert már nincs időm rá és az kicsit bonyolult is... Barátom egyik családtagjától egy motormakettet kapott aminek a kerekében egy óra van. De annak azért kraftosabb az ára.

Írj neki verset! Vagy szerelmes levelet és add fel neki postán. Ezek a legszemélyesebb dolgok szerintem amit lehet adni a párunknak és ezek tényleg szívből jönnek, mert az érzéseidet írod meg neki. Remélem tudtam valamit segíteni. Vagy még valami esetleg süss neki szív alakú süteményt! Szerintem az is jó ajándék és még ehető is, ha már úgy is azt mondják a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Na jó, ezzel azért vitatkoznék de érted a lényeget. :)

2013. dec. 16. 15:42
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)

pólót már kapott, igaz nem motoros de most valami mást szeretnék:) sütit lehet fogok azon már én is gondolkodtam:p

2013. dec. 16. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy új vállvédőt vagy sisakot :D én örülnék most egy vállvédőnek :D :D
2013. dec. 16. 16:28
 5/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy most van neki minden jó állapotban:/ :)
2013. dec. 16. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
hol játszik? :D és mi a kedvenc csapata ?:D
2013. dec. 16. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!