Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan férfiról, aki v kivágású pólókat hord és szedeti a szemöldökét? 30 év feletti a pasi.

Figyelt kérdés
És nem csak egy-két kósza szőrszál, hanem úgy istenesen szedeti bár nem vékonyra....

2013. dec. 16. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi a baj a V kivágású pólókkal? Én is szoktam venni olyat a páromnak.
2013. dec. 18. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, ahogy mi férfiak egyre több ápoltságot várunk el a csajoktól, a csajok is tőlünk.
2013. dec. 18. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
b u z i
2013. dec. 18. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez az első ilyen kérdés mostanában... Itt a múltkori válaszom:

Nekem is volt időszakom, amikor szed(et)tem. Amikor az akkori csajom rendszeresen elvitt a kozmetikusához, mert szerette volna, hogy kitisztítsák az arcbőrömet, akkor megigazíttattuk a szemöldökömet is, mert elég vastag, lefele, a szemhéjam felé is nő, középett is van jó pár szál. Aztán, miután szakítottunk, "szingliként" is tovább jártam a kozmetikushoz kéthavonta, ez is annak a fegyelmezett életmódnak a része volt, aminek az volt a célja, hogy ne hagyjam el magam. És aztán már otthon sem volt nehéz néha utánaigazgatni, pedig már rég túl voltam a harmincon.

De már egy ideje megint nem szedem, mert nincs kedvem hozzá. Pedig kicsit vékonyabbra szedve és középütt kiszedve tényleg jobban néz ki, bár a különbséget csak az vette volna észre, akinek mutattam volna egy bifor-áfter fotót. Az viszont tényleg gáz, amit a múltkor láttam a villamoson egy fiatal szolizott srácon, hogy konkrétan ívesre és elvékonyodóra volt szedve a szemöldöke. De róla üvöltött, hogy búza.

Amúgy nehogy azt higgyétek, hogy híradós műsorvezetőknek vagy politikusoknak nem igazítják a szemöldökét.

2013. dec. 18. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezekkel a "b-zis-e az ilyen meg olyan ruhadarab" témákkal meg baromira nem tudok mit kezdeni. Rohadtul unom, hogy két évente változik, mi gáz, mi nem, attól függően, hogy mit béget egyhangúlag az éppen akkor magát divatügyekben meghatározó brancsnak tartó birkanyáj. Aztán jön egy másik brancs, az meg azt fújja, hogy az b-zis, ami eddig volt, és amaz nem.

A szolis tarajos páwafiún, aki lányokat sminkel a plázában a méjbelines promóstandon nyilván b-zibbnak hat egy v-nyakú pólóban, mint Berki ránézésrekétévhathónap Krisztián.

2013. dec. 18. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!