Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolok folyton rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok folyton rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel mostanság beszélgetek. Minden nap gondolok rá, sőt sokszor csak ő jár a fejemben, pedig egyáltalán nem érzek iránta semmit. Tetszeni tetszik, de hát sok mindenki más is...
2013. dec. 15. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy más is tetszik,de belé vagy szerelmes.
2013. dec. 15. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálam olyan nincs, hogy más is tetszen, ha szerelmes vagyok valakibe, ezt ki is kérem magamnak. De írtam, hogy nem vagyok szerelmes belé, és ezt tudom is
2013. dec. 15. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy hazudsz magadnak? Szerintem bele vagy zúgva csak nem akarod...
2013. dec. 15. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

"Van egy lány akivel mostanság beszélgetek."

Ez mit takar? Élőben beszélgettek vagy csak interneten és még nem is találkoztatok.

2013. dec. 15. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. dec. 15. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Előben, találkozunk minden nap. Ő 18 én 19
2013. dec. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!