Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyton rá gondolok?
1 éve tetszik már egy lány akivel eleinte egész jól el lehetett beszélgetni, de nem tudtam olyan közel kerülni hozzá hogy eljöjjön velem valahova, hogy közös programot szervezzünk. Kicsit távolságtartó volt akkor is de pár hónapja már egyáltalán nem is lehet vele beszélni. Nem tudom miért. Írtam neki h talán vmi baja van velem vagy miért ilyen de azt írta hogy nincs semmi baja velem.
2 hónapja nem láttam már de így is minden nap gondolok rá. Úgy érzem sose fogok mást szeretni :(
Csak fb-n tudok neki üzenni (chaten nincs) de nem tudom már hogy mit :S
Itt csak egy megoldast latok. Tard ki neki a szived. Ha latod, hogy fenn van, azonnal irj ra, es mond el neki, hogy mit erzel.
Ez a vallomas vegre rendezne a dolgot, mert a legrosszabb ketelyek kozott elni. Ha rabolint, vegre boldog lehetsz vele, ha meg nem, akkor vegre elengedheted a szivedbol.
Most csak ugy erzed, hogy nem lennel kepes mast szeretni, ez normalis. Ha nem igy erezne mindig az ember az aktualis szerelmevel kapcsolatban, senki bele se fogna a kapcsolatba, mert minek?
Sajnos el kell fogadni, ha nem akar közeledni, és el kell engedni a kezét. Hidd el, ha közelebbi kapcsolatba akarna kerülni veled, akkor engedne, nyitna. A szemedbe vágni nem akarja, hogy más érdekli őt, mert tiszteli az érzéseidet, és meg akar óvni a csalódástól. Tudja, hogy tetszik neked, de nem mer, vagy nem tud finoman lekoptatni, és rábízná az időre, hogy elfelejtsd őt. Ha pedig koslatsz utána, könyörögsz, még nagyobb lesz a pofáraesés. Bocs, de ez finomabban nem ment!
Ne tedd magad szánalmassá a szemében, engedd el őt, nézz szét a többi lány között! Vannak pár százezren! Meglátod, újabb és újabb értékeket fogsz felfedezni. Aztán még az is lehet, hogy ő kanyarodik hozzád vissza.
Már csak annyit szeretnék hogy egyszer beszéljek vele. Abból kiderülne sok minden.
Ez szerintem nem túl nagy kérés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!