Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már szerető szerepben annak milyen volt? Hogy működött?
Voltam szerető szerepben, sajnos vagy nem sajnos. Majdnem egy éve kezdődött. Nem tudtam arról,vagy talán nem is érdekelt az, hogy van valakije. Bele is mentem érzelmileg, ahogy ő is. Soha nem mondtuk ki, de éreztük mindketten, hogy ez több. Idő közben természetesen kiderült minden, de folytatódott, mert akkor már az érzelmek erősebbek voltak, mint maga a bűntudat. Pedig elhiheted, minden egyes nap bűntudatom volt, majd' megőrültem tőle.
Nem csak szex volt, már az első perctől kezdve rengeteget beszélgettünk, érdekelték a problémáim, ahogy engem is az ő gondjai. Voltak közös programok is, és csak beszélgetős, teázós esték is akadtak.
Kb. a negyedik hónapnál tartottunk, amikor úgy éreztem, hogy egy szerető mindig szerető marad, illetve belegondoltam abba, hogy hiába lenne mellettem, valószínűleg minden ugyanúgy zajlana, mint velem, csak éppen én lennék a hivatalos pár szerepében. Így befejeztük. Már nem akartam folytatni, bűntudatom volt, szörnyen elkeseredett voltam.
Azóta sem felejtettem el, nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe. Beszéltünk erről, illetve magáról a kapcsolatunkról is, de nem történt semmi sem közöttünk, pedig még mindig érezhető ugyanaz a vibrálás, mint korábban.
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!