Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó némelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkó némelyik pasi? Mire jó ez nekik? (konkrét példa lent)

Figyelt kérdés
ültem egy padon az egyik közeli parkban..odajött hozzám leülhet-e..mondom persze..elkezdett bókolni nekem,hogy milyen szép vagyok én pedig illedelmesen megköszöntem azt..erre azt mondja,hogy milyen kedves vagyok,hogy megengedem neki,hogy leüljön oda mellém..mondtam,hogy ez természetes mert ez a pad mindenkié..azt mondta,hogy áruljam már el neki,hogy miért minden csaj a bunkó paraszt pasikra bukik..mondtam,hogy talán azok a lányok aki neki bejönnek pont abból a közegből valóak akik az olyan pasikra buknak..erre rögtön megváltozott és elkezdett sértegetni,hogy mekkora k**va vagyok..meg ne játsszam meg magam mert látszik rajtam,hogy egy büdös k**va vagyok legyek csak kedves azokkal a bunkó parasztokkal majd akik fizetnek,hogy megdughassanak....és mondtam neki,hogy legyen szíves állítsa már le magát mert fogalma sincs kivel beszél...és a végére egy kérdés hozzátok..(megjelenésem nem volt k**vás..sapka,sál,kabát,farmer,lapos bundás csizma..a belsőm meg pláne nem még csak pasim sem volt soha..)

2013. dec. 15. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most nem tudom, a kerdes a fiukhoz szol. Tenyleg olyan csajokat akartok akiknek a bunkosag jon be?

Ha nem, akkor ne sirjatok.

2013. dec. 15. 18:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Csillámszőrűkanláma válasza:

Valószínűleg elég megkeseredett volt.Van aki a sok csalódás után azt hiszi,hogy minden nő/férfi egyforma.Ez az általánosítások lényege.Egyes emberek azt hiszik,hogy így megspórolják az ismerkedést és azt hiszik,hogy így nem fognak többször csalódni sem.

2013. dec. 15. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:

11.

Tudod nehéz ám normális nőt találni!

2013. dec. 15. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha egy idegennel így beszél akkor nem százas az tuti... Gondolom rosszul esett, de ez csak őt minősíti, ha ilyen gyökér, nem kell vele foglalkozni.

25f

2013. dec. 15. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
#12:kösz,hogy bemásoltad.
2013. dec. 15. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:
persze elhiszem én,hogy megkeseredett meg minden..de miért egy idegenen kell levezetnie aki ráadásul nem volt vele bunkó kicsit sem?
2013. dec. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!