Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te, ott igen! Kinek épp nincs párja. A párkapcsolattól reméled a boldogságot vagy valami mástól? Mi tenne boldoggá?
Figyelt kérdés
Korod és nemed jöhet.2013. dec. 15. 17:18
11/18 anonim válasza:
engem át**kúrtak a lányok, ezért engem az tesz boldoggá hogy jól keresek és magamra költhetek mindent:D
csajozási szempontból sztem én már menthetetlenül, érdektelen és kiégett lettem.
22/F
12/18 anonim válasza:
A boldogságnak, teljes életnek más feltételei is vannak, ettől függetlenül kell hozzá a társ is. De sok más is. Pl. hogy ne te akarj boldog lenni, hanem hogy boldoggá akard tenni a másikat.
35F
13/18 anonim válasza:
Engem mondjuk egymilliárd dollár elég boldoggá tudna tenni.
14/18 Tarnolf válasza:
Párkapcsolattól is. Jó lenne, ha lenne valakim akivel megértjük egymást, megbízunk egymásban. Akivel mindent megbeszélhetek. Aki szeret.
És persze az élet apróbb dolgai. Mondjuk hozzájárulok valaki sikeréhez, sikeresen elvégzek egy feladatod, megdöntöm egy egyéni rekordomat, új dalt sajátítok el, satöbbi. :D
16/18 anonim válasza:
Boldogság nem a párkapcsolaton múlik, csak egy plusz.
17/18 anonim válasza:
Nem lenne rossz egy párkapcsolat, de sajnos elég durván elkötelezettségi problémáim vannak :S
18/18 anonim válasza:
Ha nélkülözhetetlen, pótolhatatlan lennék valaki számára.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!