Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez megalázó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megalázó egy nő számára, vagy inkább dicséret a férfitól?

Figyelt kérdés

Két férfi ismerősöm is mondta, hogy szívesen ágyba vinne, ha tehetné.

Mert ugye nősek ugyebár, ezért nem is foglalkozom velük úgy, csak mint haver.

Én ezeken a dolgokon jót mosolyogtam.

Barátnőm viszont kiakadt rajta, amikor elmeséltem neki, azt mondja, nagyon megalázó volt, amit mondtak.

Szerintetek?

25/N

Szerintete

2013. dec. 15. 16:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon megoszlanak a vélemények, viszont egyáltalán nem tartom magamribinek, és tudom, hogy ők sem gondolják rólam azt, hogy ribi lennék.
2013. dec. 15. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem dicséret,kb azt jelenti hogy szexi,szép nő vagy.
2013. dec. 15. 17:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Csak tőled függ, hogy értelmezed, egyéni dolog.

Azzal pedig nem értek egyet, hogy ez a feleségek számára lenne megalázó, maximum a férfit minősíti. Ha egy kicsit is korrektek lennének, nem mondanának ilyet más nőknek a feleségükön kívül.

2013. dec. 15. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Nos, én ezt csak olyan nőnek mondom, aki személyiségre is megfog a küllemi adottságain túl. De szerintem vedd bóknak inkább, mint sértésnek, megalázásnak. Meg akarnak fektetni, tehát jó nő lehetsz.
2013. dec. 15. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
40%

Megalázó a feleségek számára, nem a te számodra. Ugyanis ha egy férj azt mondja egy nőnek, aki nem a felesége, hogy szívesen ágyba vinné, akkor az csakis a feleség számára megalázó, akinek a férje máshol elégíttetné ki magát.

Nyilván a te számodra ez azt jelenti, hogy csinosnak és kívánatosnak tartanak.

De persze jól teszed, hogy nem veszed őket komolyan.

2013. dec. 15. 17:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Na de miért gondolatban megcsalás az, ha egy fèrfi kívánatosnak tart egy nöt??? Nem azt mondta, hogy gyere, megduglak, elméleti síkon szívesen lefeküdnének vele.

Ebben semmi megcsalás nincs.

2013. dec. 15. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
Érdekes, hogy akiknek igazuk van azoknak a válaszai 0%-os.
2013. dec. 15. 17:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha valaki a többséggel nem ért egyet egy ilyen témával kapcsolatban, mert mondjuk meg, hogy el lehet fogadni mind2 vélemény, hogy ki dicséretnek ki megalázónak veszi, miért kell lepontozni ennyire? Nem mintha ez olyan nagy dolog lenne, de a kérdező kíváncsi a véleményünkre.

És én személy szerint dicséretnek is venném és nem is. Dicséretnek, mert jó nőnek tart, és kínosan is érezném magam, a férfi helyett, hogy nős létére ilyet mond másnak.

2013. dec. 15. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:

a ferfi "ismerosod" eleg szabadon, kulturalatlanul fejtette ki mondanivalojat.

Baratnod reagalasa boritekolhato volt.

2013. dec. 15. 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Én csak a Jézus Krisztust dicsérem.
2013. dec. 15. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!