Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek van közületek tapasztalata kisajak plasztika terén? Mennyi idő a gyógyulás, és hogyan zajlik a gyógyulás időszaka? Melyik orvost ajánljátok (plasztikai sebész és altató orvos)? Mennyibe kerül ez a beavatkozás? 24L
Ne az amcsikat vedd alapul.
Azon kívül miért gondolod, hogy emiatt ne lett volna komoly kapcsolatod..? Nem hiszem én azt....
Nem egy nagy műtét egyébként, utána számíts duzzanatra és fájdalomra, nehéz ülni, ilyesmi. 3-4 hét a gyógyulás kb.
Azt viszont ne hagyd figyelmen kívül, hogy az altatásnak vannak kockázatai - nem is kevés. Vajon ér-e annyit pár hülye srác véleménye, hogy esetleg ott maradj az asztalon.
Szia!
Megértem a problémádat, mert hasonló cipőben járunk..
Ha valakinek olyan mértékben kilóg, hogy fiziológiai problémát okoz - ahogy írod, a Te esetedben okoz is - akkor van értelme a műtétnek, ezért ingyenesen, TB-re is elvégeztethető. Csak azt nem tudom, hogy ezzel hova kell fordulni. Szerintem először is nőgyógyászhoz menj el, hogy ezt megbeszéljétek.
Akkor is megműtik ingyen, ha valakinél komoly lelki problémát okoz, akkor meg először pszichiáterhez kell fordulni, ő tudni fogja, mi a teendő.
Viszont akárhogy is néz ki, ez nem indok arra, hogy elhagyjanak Téged! Ne emiatt műttesd meg, mert aki tényleg szeret, annak nem ez lesz a legfontosabb :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!