Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az alakom szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alakom szerintetek? F és L véleményre egyaránt kíváncsi vagyok. Kép a leírásban.

Figyelt kérdés

[link]

19 éves vagyok, trágárságokat, és beszólogatásokat (személyeskedőket) nem kérnék! Szerintem van jobb dolgod is, mint másokat leszólni! Köszi!

2013. dec. 15. 15:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"rágárságokat, és beszólogatásokat (személyeskedőket) nem kérnék! Szerintem van jobb dolgod is, mint másokat leszólni! Köszi!"

Ha már kiposztoltál ide magadról, pontosabban a seggedről a képet, akkor viszont vállald fel a negatív kritikákat, ostoba...

2013. dec. 15. 15:33
 22/37 anonim ***** válasza:

"rágárságokat, és beszólogatásokat (személyeskedőket) nem kérnék! Szerintem van jobb dolgod is, mint másokat leszólni! Köszi!"

Ha már kiposztoltál ide magadról, pontosabban a seggedről egy képet, akkor viszont vállald fel a negatív kritikákat, ostoba...

2013. dec. 15. 15:34
 23/37 anonim ***** válasza:
Ez most társkereső hirdetés?
2013. dec. 15. 15:35
 24/37 anonim ***** válasza:

Nah most már megnyugodtál? :)

Egyébként karácsonykor szeretettel várlak!

2013. dec. 15. 15:38
 25/37 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket! :) Aki ezek után is csak szid, az magára vessen.. az arcomat senki nem látja, úgyhogy magamról semmilyen képet nem posztolok, csak max a popsimról... Inkább írtátok volna a seggbe****... kommenteket..
2013. dec. 15. 15:40
 26/37 anonim válasza:
Seggbe****
2013. dec. 15. 15:41
 27/37 anonim ***** válasza:
61%

Hogy te mennyire egy ostoba lány vagy... :D jesszus.

Tipikus egy menetre való vagy a férfiak szemében. Tucatgyökér.

2013. dec. 15. 15:42
 28/37 anonim ***** válasza:
61%
és neked nincs jobb dolgod annál, édesaranybogaram, hogy itt mutogatod a pecsádat? még a végén mi leszünk megszólva, ha leszidjuk, hogy mennyire egy életképtelen majom.... kész vicc. egyébként meg a kép mellé egy IQ és/vagy intelligencia tesztet is mellékelhettél volna, csak úgy kíváncsiságképp. tudod, akkor lesz kerek egész.
2013. dec. 15. 15:46
 29/37 anonim ***** válasza:

16-ossal vitatkoznék: A comb belsőből azért lehetne faragni kicsit. Illetve kerekebb popsi is lehetne egy fokkal! :D

Másik, hogy előnytelen a szög, amiből fotóztad magad. De nem rossz 10/8

2013. dec. 15. 16:00
 30/37 anonim ***** válasza:

"Köszi a véleményeket! :)"

Es milyen kovetkeztetesre jutottal a velemenyek alapjan az alakodat illetoen?

2013. dec. 15. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!