Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a GYIK-es fiúknak a magas lányokkal?
Figyelt kérdés
Mindenki a pici/alacsony/törékeny lányokról beszél,mindenki őket akarja,de nem értem,mi baj van a magasabbakkal?Félreértés ne essék,nem rondáztam le az alacsonyakat és én sem vagyok magas. (167cm)
Mi a véleményetek erről?
2013. dec. 15. 15:05
11/20 anonim válasza:
NEKEM AZ, HOGY NEM TETSZEM NEKIK :,(
12/20 anonim válasza:
Nekem nincs semmi... A magasak nem akarnak alacsonyabbat...
Én is 167 cm vagyok , mint te csak ugye pasiban.
Sok dolog szàmit de a magassàg nem.
14/20 anonim válasza:
nekem nincs bajom velük, a férfiak többsége azért akar nála alacsonyabb lányt, hogy férfinak érezze magát, viszont a lányok is azt szeretik ha a párjuk magasabb náluk, hogy biztonságban érezzék magukat
15/20 anonim válasza:
Benne volt a kérdésben a válasz is.
17/20 anonim válasza:
Tetszenek a magasok, de imádom az alacsonyakat.
194 cm vagyok :)
18/20 anonim válasza:
Én sem értem...ha nem vagy kicsi vagy minimum duci, eláshatod magad:( furi egy világ ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!