Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csqjok ti nem féltek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csqjok ti nem féltek hogy terhesek lesztek egy laza kapcsibol v. Egyéjszakásból? Ill ha tóbb palitok van hogy kitöl van a gyerek? 4 verzió van és nem tudom mit tegyek

Figyelt kérdés

1. Komoly kapcsi óvszerrel mindig így kizarva

2. Komoly kapcsi de belemment

3. Laza kapcsi legtöbbszór kivette de volt hogy nem időben

4. A 3. Haverja egyszeri alkalom volt egy 3 as a 3. Szamu pasival es a 4 essel es az a gaz a 4. Felcigány es akkor mindnketten belemmentek. Mi a f...t csinaljak?

2013. dec. 15. 00:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha kokeró lesz, akkor a 4-es az apja. Egyszerű.
2013. dec. 15. 01:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Anyam azt mondta el kell vetetni de az apatol kell elkerni a lóvét az abortuszra de én megakarom tartani
2013. dec. 15. 01:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Hogy még sok ilyen gyökér szülessen mint te és a bandád?
2013. dec. 15. 01:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Küldj majd képet,szeretem a terhes csajokat.
2013. dec. 15. 01:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Mit akarsz megtartani? A lóvét?
2013. dec. 15. 02:12
 16/20 A kérdező kommentje:
A babát voltam ultrahangon és vert a szíve meg mutattak a képen igaz az csak egy folt volt de olyan jo erzes fogott el hogy az enyem es nennem can nem akarok gyilkos lenni. Csak azt néztem egy műsorban hogy a spermak versenyeznek egymassal ha tóbbfajta van es vsz. Meg kiszamolas szerint is ez arra az időre is teheto mikor a 3 as volt. De mind a 4 el voltam azokban a napokban amúgy és ha cigány lesz anyam kiakad mert mint mondja köztiszteletben allunk es az is szegyen lenne ha lany fejjel szülnék mert ő iskolaigazgato a faluban es megszolnanak es csak 1 cigany csalad van a faluban amugy akiket mindenki utal mert putrisok afalu vegeben. Amugy meg a srac az a varosbol való és ott is tórtent az eset. Mindegyik a varosbol való így nem tudjak eddig a faluban a dolgokat
2013. dec. 15. 10:55
 17/20 anonim ***** válasza:
gyógyszert szedek nem félek
2013. dec. 15. 12:38
 18/20 anonim ***** válasza:
remélem kamu a kérdés, mert ha nem, akkor ásd el magad.
2013. dec. 15. 14:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Gondolom terhes vagy, vagy félsz, hogy az vagy. 4 (!) pasid volt nagyjából 1 hónapon belül, és minddel szexeltél? Megérdemled, hogy nem tudod, kitől van a gyerek...
2014. jan. 8. 21:09
 20/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. bocsi, a második oldalt nem olvastam végig...
2014. jan. 8. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!