Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmehetek moziba egy foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmehetek moziba egy foglalt sráccal?

Figyelt kérdés

Még régebben (pár hónapja) felvett egy srác msnre. Néha látjuk egymást, mert egy környéken lakunk, de még sosem beszélgettünk élőben. Viszont msnen nagyon jól elvagyunk mindig. Sajnos mire már a talira tértünk volna, addigra talált egy másik csajt. Összejött vele, és azóta (2-3 hónapja) is járnak. Én már rég elfelejtettem, hogy ez a srác létezik, mikor viszont újra elkezdett írogatni nekem msnen. Elhívott moziba. Azt mondta, csak baráti mozizás lesz (és én is csak barát akarok lenni egyelőre), viszont tudom, hogy még mindig tetszek neki, és mondta, hogy ha a bnője nem lenne, akkor simán járna velem. A lényeg, hogy én igent mondtam a mozizásra, és pénteken megyünk. Ezt az egész talit nem akarja a bnője tudtára adni. Persze, én is kiakadnék, ha a pasim egy másik csajjal menne moziba.:D Tényleg csak barátilag szeretne talizni? Mert nekem kicsit furcsa volt, hogy bókolgatott, aztán elhívott. Eléggé meglepett. Ti mit gondoltok erről az egészről?

16/L

2009. nov. 24. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem teljesen baráti pláne ha mondta hogy ha nem lenne a barátnője simán járna veled. Ez így elég egyértelmű volt de majd kiderül. Ha meg nem akarod hogy komolyabb kialakuljon ebből akkor lekoptatod egyébként meg azt mondtad jól elvagytok így nincs gond. Az más dolog hogy ezt nem mondja el a barátnőjének. Én biztos elmondanám az enyémnek és nem is lenne belőle gond mert 100%osan megbízunk egymásban.
2009. nov. 24. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem úgy működik a kapcsolata ahogy kéne, megnézi, hogy milyen vagy és ha jobb akkor téged választ, ha nem keres mást vagy marad a réginél...
2009. nov. 24. 17:12
 3/8 Andrewka ***** válasza:

Szerintem a mostani kapcsolata nem komoly. Ha élőben is bejössz neki akkor otthagyja érted. de érdemes meggondolni h utána te is könnyen erre a sorsra juthatsz.

22/f

2009. nov. 24. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
képzeld magad a csaj helyébe. a barátnő helyébe. és aztán találd ki h jóötlet e mozibamenni.
2009. nov. 24. 17:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, olvastátok-e a leírást, mert a 4.kommentező válaszából azt vettem ki, hogy Ő nem.:) Én csak barátkozni szeretnék. Az egyetlen ember, akit ismertem a lakóhelyemen épp tegnap költözött el, és most itt egy jó lehetőség, hogy megismerjek egy újat, akivel ráadásul msnen nagyokat tudunk nevetni, hülyülni. A barátnőjéről meg annyit, hogy szerintem ha megcsalná velem a srác, akkor még meg is köszönheti a csaj, hogy elmentem a sráccal, és még most (pár hónap járás után) kiderült milyen az Ő barátja. Ennyi.
2009. nov. 24. 17:34
 6/8 anonim válasza:
Ha megcsalná veled a srác barátnőjét, akkor ezek szerint mégsem csak barátkozni szeretnél. Ha csak barátot szeretnél akkor nem gondolnál arra, hogy megcsalhatná veled. Vagy rosszul gondolom? Másrészről pedig semmi baj nincs azzal, ha elmentek moziba. Eleve a srác hívott. De nyilván nem baráti szándékkal. Ebben az esetben elgondolkodnék azon, hogy milyen ember, hogy van barátnője, de veled megy moziba, ráadásul a barátnő tudta nélkül. Ha veled akar lenni előtte szakítsanak, mi értelme húzni egymást. Ha pedig csak barátkozni akar, akkor miért bókol és közli veled, hogy csak a barátnője az akadály, hogy összejöjjetek?
2009. nov. 24. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
a 4. válaszoló vagyok...olvastam a kérdésed, és továbbra is fenntartom amit írok. képzeld magad a barátnője helyébe. van egy pasid, szeretitek egymást, de a pasid vmi lakóhelyén lévő csajszival barátkozik és járkál el moziba. közben hűen bizonygatja, hogy: csak barááát, csak baráááát....képzeld már el a szitut...:S
2009. nov. 25. 00:57
 8/8 A kérdező kommentje:

"szeretik egymást"

Hát én ha szeretném a pasimat, akkor nem más srácokkal járnék moziba -még barátilag sem.

2009. nov. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!