Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szokták mutogatni a szerszámukat az itteni pasik vagy csak én kapok ilyen priviket mindig?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 18:34
21/22 anonim válasza:
Fiú vagyok, néha poénból írtam olyan válaszokat itt, hogy 20/L, 21/L és hasonlók voltak a végén. Tényleg harapnak rá rendesen. Ezt most főleg azért írtam, hátha ez elveszi a kedvüket az idétlenkedéstől. Bárki odaírhatja a végére, hogy 20/L és hasonlók, szóval hülyeség egyből küldeni.
Amúgy nem vagyok meleg, többnyire meg se néztem, ha kép volt az üzenetben, csak poénkodtam, mert miért ne! De hát hülye kérdésre miért ne írjak én is hülye, kamu választ?
22/22 anonim válasza:
Én még nem kaptam, s ez kirívó diszkrimináció!
Megyek is az ombudsmanhoz, meg az egyenlő esélyek titkárságára. És még gondolkodom a fogyasztóvédelmen is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!